2777
2789

پول واجبه ولی همه چیز نیست

اونی که میگه تو لیموزین گریه کنیم بهتر از پرایده هم ،اینا همش حرفای صد من یه غازه

ما داریم واسه پسرم به زمین و زمان چنگ میزنیم و خرج میکنیم که سلامتیشو بدست بیاره ،ولی فعلا که ،بدست نیوورده

حالا من بشینم تو لیموزین گریه کنم به چه دردم میخوره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کسی که پول کمتری داره فکر میکنه پول بیاد همه چی حل میشه 

اما کسانی که پول داشتن رو تجربه کردن میدونن که دل خوش حسابش جداست .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول واجبه ولی همه چیز نیستاونی که میگه تو لیموزین گریه کنیم بهتر از پرایده هم ،اینا همش حرفای صد من ...

آفرین. ما اول ازدواج هیچی نداشتیم. الان الحمدلله اوضاع مالیمون خیلی بهتره. ولی پسرم اوتیسمه. روزگار برامون سخت تر شده

خیر. پول آسایش میاره و آرامش پیدا کردن نیاز به فاکتورهای دیگری داره.

اسباب رفاه و ارامش از کجا میاد؟درسته فاکتور های دیگه ای هم نیازه ولی این از همه مهم تره.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

پول واجبه ولی همه چیز نیستاونی که میگه تو لیموزین گریه کنیم بهتر از پرایده هم ،اینا همش حرفای صد من ...

داری مغلطه میکنی مگه فقیرا مریض نمیشن؟ همیشه سالمن؟ منم بچه ی مریض دارم وقتی میرم بیمارستان خیلیارو میبینم فرقش میدونی چیه؟ منی که پول دارم دغدغه ام بهترین دکتر و بهترین بیمارستانه ولی اونی که پول نداره دغدغه اش خرید یدونه دارو واسه درد نکشیدن بچه اش پس لطفا شعار ندید،فرقش خیلیه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

تو لیموزین ک گریه میکنی فکر کرایه خونه و پول دکتر و پول گوشت مرع نیستی دیگه 

آفرین. ما اول ازدواج هیچی نداشتیم. الان الحمدلله اوضاع مالیمون خیلی بهتره. ولی پسرم اوتیسمه. روزگار ...

فقیرا اوتیسم نمیگیرن ؟بیماری مخصوص پولداراس؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

پول که باشه آرامش و رفاه و راحتی میاد.

پول خیلی خیلی مهمه اما کافی نیست

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

اسباب رفاه و ارامش از کجا میاد؟درسته فاکتور های دیگه ای هم نیازه ولی این از همه مهم تره.

رفاه یعنی آسایش. آرامش یعنی ناراحتی روحی نداشتن. خانمی که خدمتکار داره ولی افسردس آسایش داره ولی آرامش نه