2777
2789
عنوان

صاحب خونه ها چرا اینقدر بد شدن

778 بازدید | 53 پست

من خالم نزدیک ۲۰ روز وقت داره هنوز بعد صابخونه زنگ زده کرایه رو ۴ برابر کرده خالم گفته چرا اینقدر زیاد نمیشینم ارزش نداره 

بعد صابخونه گفته بلند شو خالم گفته پولمو بده برم اونم گفته برو خونه پیدا کن پولتو میدم آخه چجوری بدون پول دنبال خونه بگرده 

بعدم الان خالم می‌ترسه میگه نکنه موعد بلند شدنم رسید پولمو بده بگه برو 

الان که پول نمیده بره دنبال خونه خالم گفته نمیشینم پولمو بده 

نه پولو میده بره دنبال خونه نه اینکه کنار میاد با کرایه کمتر بشینه الان خالم مونده 

میگم نکنه مثلا ۲۰ روز دیگه پولشو بده بگه سریع خالی کن اون موقع چجوری دنبال خونه بگرده بعدم اگه زود خالی نکنه یه مشکل دیگه چیکار کنه 

آخه اصلا پول نمیده لعنتی قبولم نمیکنه کرایه کمتر بگیره 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

صاحب خونه باید موعد بشه

بیاد خونه رو ببینه بعد پول پیش رو پس بده

کشکی نیس که

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پول رو وقتی میدن ک خونه رو خالی کنه 

شما بگردید ی جا رو پیدا کنید اول

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاله ت بگو بره بگرده دنبال خونه،مورد مناسبی گیرش اومد اون میاد توی بنگاه پولشو میده،الان چون میترسه یوقت پولو بده خالت تخلیه نکنه نمیده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
فکر کنم قانونش اینه اول خونه رو خالی کنن بعد پول رو بدن

خب الان یه خونه دیده پسندیده طرف گفته حداقل ۱۰۰ بده بقیشو بعدا این اصلا نمیده پول

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا