الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از کجا میدونی مشکلی ندارن ؟آمارهای رسمی مسائل و مشکلاتشون رو دارین مگه ؟ همینکه دارن به انحطاط میرن از اون همه مشکلات روحی و روانی و روز به روز بیماریهای جدید توشون پیدا میشه خودش نشونه ضعفشونه...
در اینکه معمولا بچه های نوجوون اینجا جوگیرن برای رابطه دوستی پس ممکنه دردساز باشه(نگفتم همه گفتم معمولا)
از طرفی تفکر خانواده ها هم هست که معمولا عوض نمیشه و یه چیز سخت پذیریه براشون
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
بعد از کجا میدونی مشکلی ندارن .؟یه فیلم واقعی دیدم مو به تنم سیخ شد تو یه کلاس خیلی بزرگ که کلی دختر داشت استاد پرسید به هر هرکس تجاوز شده بلند شه همه بلند شدن فقط یکی دو نفر نشستن