2777
2789
واقعا با کامنتهای اینجا دارم به مردها امیدوار میشم...

امیدوارم اونی که دوست داری با درک کامل سر راهت قرار بگیره

و هستند واقعا این آدمها. اطراف من چند نفر فقط اینجوری نیستند. حتی خانمهای خانه‌دار اطراف من تو بعضی از موارد همسرشون اون کار خاص خونه رو انجام میده که زنش از انجام مداوم کارهای خونه زده و اذیت نشه

حالا شاید بعضیا اره اما این روانشناساهم ثابت کردن اخه

میشه منبع معرفی کنین؟

روانشناسا ثابت کردن مغز دختر و پسر فرقی نداره تو عملکرد اما بعد از مدتی بخاطر انتطارات بقیه و الگو برداری دختر ها حتی تو بیان احساساتشون هم محافظه کار تر میشن ولی پسرا آزادانه تر ناراحتی یا خشمشون رو ابراز میکنن. چون به دختر برچسب سلیطه میخوره ولی برای آقا کاملا اوکیه عصبی بشه

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوساله،نه نمیرسه پولش به پرستار گرفتن،از اینکه وقتی برا خودم ندارم دارم عذاب میکشم ،بعضیا خواسته ای ...

عزیزم کاملا درکت میکنم، امیدوارم بتونی بعد از اینکه کمی بچهات بزرگ تر شدن بتونی برای خودت هم وقت بزاری

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

امیدوارم اونی که دوست داری با درک کامل سر راهت قرار بگیرهو هستند واقعا این آدمها. اطراف من چند نفر ف ...

ما نه تنها اطرافیانمون بلکه خانوادمون هم سمی هستن پدرم و برادر هام هم سمی هستن، بشدت

نه تنها تو وظایف بلکه حق مرد از زن بیشتره، این بشدت آزارم میده، به هیچ عنوان دوست ندارم اگرررررر روزی ازدواج کردم زندگیم همینطوری پر از تبعیض ادامه پیدا کنه.

بله همسر من توی بچه‌داری خیلییییی کمکم کردخیلی

چه عالی

حس میکنم کلا فرهنگ سطح اطرافیان و خانواده خودم تو این مورد خیلی پایین باشه که همچین گاردی نسبت به مرد ها دارم

اخه اکثرا با دید زن خونه میان خواستگاری، و وقتی انتظاراتم رو میگم چشماشون چارتا میشه، میگم خب باید ج ...

خب اونا هم معیار خودشونو دارن برای همسرشون مثل شما 

جامعه رو هم آدمها با معیارهاشون شکل میدن نمیشه کسیو اجبار کرد معیارش چی باشه 

فقط میشه گشت هم معیار خودتو پیدا کنی

چه عالیحس میکنم کلا فرهنگ سطح اطرافیان و خانواده خودم تو این مورد خیلی پایین باشه که همچین گاردی نسب ...

گارد داری نسبت به اینکه همسرت کمکت کنه؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

آشپزی روزای هفته با منه

آخر هفده با اون

البته هروقت حال نداشته باشیم از بیرون میگیریم. اینطوزی نیست که هر وعده آشپزی کنیم

خرید خونه اغلب با خودشه مرتب کردن و نظم دادنش با من

مهمون که میاد غذا و مزه و… با منه جارو و طی با اون

دیگت بقیشم تقریبا ۶۰-۴۰ تقسیم میشه

۶۰ من

اره عادلانه تقسیم شده

عادلانه به معنی تساوی نیست

جاروبرقی وحیاط و راه پله به عهده همسر

غذا و ظرف و گردگیری با من

البته بچها هم من نود درصد کاراشونو انجام میدم 

مامان دوتا گل پسر

خب اونا هم معیار خودشونو دارن برای همسرشون مثل شما جامعه رو هم آدمها با معیارهاشون شکل میدن نمیشه کس ...

میدونم، ولی خب رفتن همه جا رو پر کردن فلانی خیلی انتظارتش بالاست خیلی پر توقعه از اینش میسوزم

همون طور که ما «کمک» خرج میشیم ، اونا هم کمک کار منزل میشن .هرکار کنی آخرش اکثر مردا کارشون تو خونه ...

خیلیم خوب میشه

ما هم کمک خرج نیستیم، ما هم مثل اونا نان آور هستیم

فراتر از نقشای جنسیتی فکر کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره عادلانه تقسیم شدهعادلانه به معنی تساوی نیستجاروبرقی وحیاط و راه پله به عهده همسرغذا و ظرف و گردگ ...

شما سر کار هم میرین؟

گارد داری نسبت به اینکه همسرت کمکت کنه؟

گارد دارم نسبت به مردایی که شبیه مردای خانواده خودمن و کمک نمیکنن

آشپزی روزای هفته با منهآخر هفده با اونالبته هروقت حال نداشته باشیم از بیرون میگیریم. اینطوزی نیست که ...

شما سر کار هم میرین؟

با خواست خودتون ۶۰ ۴۰ هست یا احساس اجبار میکنین؟ یا احساس وظیفه ای که از ته دلتون کمی ناراضی باشین؟