2777
2789

!!! تجربه هشت ماهه م بلایی بسرم اورد از هرچی پسره مرده متنفرم خاک برسر هول شون ی عده توهمی ی عده هول ی عده شخمی.... تخمی 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالعکس شما من بهترین تجربه رو داشتم 

قرار نیست طبق تجربه خودمون نسخه بپیچیم

فقط باید بگیم که برای برقراری رابطه و ارتباط باید هوشیار و آگاه باشن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

امیدوارم اسیر خرس بشم اسیر مرد نه

دقیقا 😂

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بگرد خوبش و پیدا کن خواهر

دیگه نمی خوام گوه بخورم 😐😂😂

بگرد خوبش و پیدا کن خواهر

گشتم نبود نگرد نیست بمولا اون شهدای هشت سال دفاع مقدس بودن که رفتن شهید شدن 

آدم خوب هم پیدا میشه. مگه نشنیدی بعضيا میگن فلانی چه شانسی داره خب پس معلومه دوست پسر یا شوهر خوب هم پیدا میشه همه مون دیدیم یه سری خانمها شوهر یا دوست پسر خوب گیرشون میاد بعد تو جمع ها میشینیم میگیم فلانی عجب شانسی داره ها . پس هستن ادمهای خوب

آدم خوب هم پیدا میشه. مگه نشنیدی بعضيا میگن فلانی چه شانسی داره خب پس معلومه دوست پسر یا شوهر خوب هم ...

خیلی خیلی کم شده الان خوباشم دارن تو زرد از اب در میان🤦‍♀️🤦‍♀️