2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید موهای فر

118 بازدید | 30 پست

من موهام فره و داغون اضلا باهاشون آرامش ندارم حتی میخوابم صبح وز وزی میشه و زشت هیچ جا باهاش نمیتونم برم چون بعد ۳ ساعت خراب میشه و آبرومو میبره 

کراتینم نمیخوام کنم چون بهم نمیاد وگرمه با هزینش مشکلی نداره فر موهارو دوست دارم قشنگه اما دوست دارم حداقل ۱ روز ۲ روز موندگار باشه برام و تا میبندمش خراب نشه چون برای شغلم باید مقنعه بزارم نمیتونم موهامو باز کنم برای تابستونم گفتم یکم کوتاه کنم حداقل راحت باشم اما بدتر شد 

درضمن اینم بگم که من روتینای زیادی رو امتحان کردم یعنی نگهداری میکنم اما بازم نمیشه

چیکارررر کنم؟😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرم و موس و روغن چی میزنی بعد حموم؟

جنس موهات چیه؟ 

کش هم میاد؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کرم و موس و روغن چی میزنی بعد حموم؟جنس موهات چیه؟ کش هم میاد؟

کرم مو نمیزنم اما مدلای مختلفی قبلا استفاده میکردم موس مو رو فقط از مارال زدم و روغنم آرگان موروکو در حال حاضر البته روغنای دیگه هم استفاده کردم حتی از عطاری

موهام خشک و وزه

آره

اتوشون کنتوی حمام نرم کننده بزن به ساقه موهات و ماسک مو مناسب موی فر و رفع وزی مو بگیر

یه مدت سشوار میکردم و الان موهام کلی موخوره داره بعد من این حجم مورو چطوری اتو کنم خودم؟خیلی هم بد میشه

این موهای دختر منه اگه بهش موس نزنم دو ساعت بعد از حموم این شکلی وز میشه ولی وقتیبهش میرسم خیلی خوشگ ...

چقدر قشنگه ،موس مثله ژله و یکم خشک میکنه آسیب هم میرسونه روغن بهش بزن