2777
2789
عنوان

عید غدیر

146 بازدید | 7 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

از امام صادق (علیه السلام)نقل شده که فرمود :

یک درهم به برادران با ایمان و معرفت ، دادن در روز عید غدیر برابر هزار درهم است ، بنابرین در این روز به برادرانت انفاق کن و هر مرد و زن مؤمن را شاد گردان.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

التماس دعا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پرچم عید زدید سردر خونتون

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاج آقا میگم یه وقت بد نباشه چنبره زدین توی تاپیک های بقیه😀 به ادعای مذهبتون نمیاد

در جریان باشین اینجا یک بستر عمومی هست جهت تبادل نظر و تفحص و بررسی تاپیک ها که در حالت سرگشاده و همگانی برای عموم درج شده شرعا و عرفا اشکالی نداره. ضمنا منافاتی با قوانین سایت نی نی ام نداره.

در قرآن کریم هم داریم: "قل سیروا فی الارض"

ممنون میشم اگر کوچکترین (یا سرسوزنی) اشکال شرعی در تحرکات و رفتار بنده در سایت نی نی مشاهده کردین متدکر بشین. 

😂😂😂😂😂

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

حاج آقا میگم یه وقت بد نباشه چنبره زدین توی تاپیک های بقیه😀 به ادعای مذهبتون نمیاد

گوشیتم یادت نره از حالت بی صدا خارج کنی.

ما آقایون بسیار باریک بین هستیم. 😂😂

در جریان باشین اینجا یک بستر عمومی هست جهت تبادل نظر و تفحص و بررسی تاپیک ها که در حالت سرگشاده و هم ...

الان دیگه قفل کن 

ولی شما سرتاپا اشکالی 

جناب آقای نقاب مذهب

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان دیگه قفل کن ولی شما سرتاپا اشکالی جناب آقای نقاب مذهب

نظر شما رجع به بنده محدود به ظرفیت ذهنتون و درک شما از حقایق اطرافتون هست. با اینحساب اینکه به یک فرد متشخص و مومن و مذهبی مثل بنده خرده وارد می‌کنید، از عجایب نیست و قابل اغماض...😂😂

میشم تاپیک من نیایین. لطفا دیگه منو تعقیب و ریپلای کنید.... مایل نیستم شما بعنوان یه خانم مخاطبم باشین. منمون

الان دیگه قفل کن ولی شما سرتاپا اشکالی جناب آقای نقاب مذهب

اصلاحیه:

نظر شما رجع به بنده محدود به ظرفیت ذهنتون و درک شما از حقایق اطرافتون هست. با اینحساب اینکه به یک فرد متشخص و مومن و مذهبی مثل بنده خرده وارد می‌کنید، از عجایب نیست و قابل اغماض...😂😂

میشه تاپیک من نیایین؟ لطفا دیگه منو تعقیب و ریپلای نکنید.... مایل نیستم شما بعنوان یه خانم مخاطبم باشین. منمون