2777
2789

چرا؟

همش میگن خوب نیست و فلان 

پس اینایی که دوروبر ماعن با عشق ازدواج میکنن ذوق از سر روشون میباره کیاعن؟

بهتر نیست بگیم انتخاب درست بکنن نه اینکه ازدواج نکن 

بیکاره بی آرررر😁

من یکم مرد ستیز بودم تا وقتی با شوهرم آشنا شدم فهميدم مرد ها اگه مرد باشن خییییلی خوبن🙃♥️

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

اون اوایل همه ذوق دارند و با عشق ازدواج می کنند 

ولی بعدش مشکلات شروع میشه 

چون اغلب مردای ایرانی رفتار درست با زن رو بلد نیستن 

کلا بعد چند سال خانم ها خسته و افسیرده میشن چون چیزی که میخواستن تو زندگی مشترک به دست نمیارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اوایل همه ذوق دارند و با عشق ازدواج می کنند ولی بعدش مشکلات شروع میشه چون اغلب مردای ایرانی رفتا ...

ولی همه اینجوری نیستن هستن؟

اونم واقعا به انتخاب بستگی داره یک مرد خوب تا لحظه مرگت میدونه برات مثل همون روز اول باشه

بیکاره بی آرررر😁

چون اغلب مواقع فشار جسمی و روحی زندگی روی زنه.

مردا با ازدواج یکی رو دارن که بچه هاشونو نگه داره، خونه شونو تمیز کنه، لباسهاشونو بشوره، غذای گرم براشون حاضر کنه، نیاز ج...سی شونو رفع کنه، زندگی شونو مدیریت کنه، اگه شاغل باشه کمک خرجشون بشه و...

ولی خانما با ازدواج باید بدون حقوق و بازنشستگی تا اخر عمر فقط کار کنن. تازه خانواده نکبت شوهرشونم تحمل کنن

واقعا عادلانه نیست.

ولی همه اینجوری نیستن هستن؟اونم واقعا به انتخاب بستگی داره یک مرد خوب تا لحظه مرگت میدونه برات مثل ه ...

آخه تا با یکی چند سال زندگی نکنی واقعا نمی‌فهمی مرد خوبی هست یا نه اصلا شاید مرد خوبی باشه ولی تو زندگی می بینی اصلا شبیه هم نیستید چیزی که تو دوران آشنایی مشخص نمیشه 

والا ما هم با علاقه و شناخت با هم ازدواج کردیم 

هم دوست بودیم هم کلی مشاوره قبل ازدواج رفتیم 

ولی من الان از ازدواجم راضی نیستم چون شوهرم اشکالاتی داره که اصلا اون زمان مشخص نبود یا اگه بود من چون برام مهم نبود بهش اهمیت ندادم 

ب نظرم ازدواج باید اول عاقلانه باشه 

همیشه میگم خانواده خانواده خانواده بعضی وقتا حتی مهمتر از خود اقا پسرن اون وقت دخترای ما میگن خودش پسر خوبیه نمیخاییم با خانواده ازدواج کنیم ک بعد چن سال دیگه میان گلگی ک بعلهه اینجورن اونجورن 

توقعات بیجا اکثر خانما توقع دارن شوهرشون بعد ازدواج بشه غلام حلقه بگوش خانم و هانواده شو ببوسه بزاره کناار در حالی ک همین خانم همیشه خونه خانواده اش پلاسه 

یا خانم توقع شاهزاده با اسب سفید و داره پولدار و فلان و این با تورم و اقتصاد امروز ایران اصن خنده داره 

دخترا توقع چیزایی از پسرا دارن ک پدرشون تو ۶۰ سالگی نداره هنوز 

برعکسشم هست مردا فک میکنن دیگه ازدواج کردن ب دست اوردن تموم شد. توجه و عشق و علاقه رو میذارن کنار 

یا فک میکنن نوکر استخدام کردن برا خونشون خودشون دست ب سیاه و سفید نمیزنن 

بعضی فک میکنن همین ک زن غذا و لباس داره نباید دیگه چیزی بخاد 

و خیلییییی موارد دیگه 

متاسفانه درک متقابل سازش کردن تفاهم داشتن دیگه قراموش شده 

بقیه رو نمیدونم 

اما من شکر خدا الحمدلله ۱۶ ساله ازدواج کردم 

هنوز دوستش دارم مثل روز اول 

درسته گاهی اختلاف نظر داریم توی یک مساله  یا حال شخصیمون خوب نیست ...

اما

هنوز براش عطر سفارش میدم 

هنوز ده دقیقه دیر کنه قلبم فشرده میشه 

خدا گواه هست توی این سالها یکبار گلگی اونو پیش خانوادم نکردم برای همین بهش احترام ویژه میزارن 

ناراحت بشم تو دلم میزارم تو وقت مناسب بهش میگم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

چون اغلب مواقع فشار جسمی و روحی زندگی روی زنه.مردا با ازدواج یکی رو دارن که بچه هاشونو نگه داره، خون ...

دقیقا 

من خودم شاغلم کارهای خونه و بچه رو انجام میدم 

اصلا تا اینجا قضیه مشکلی وجود نداره 

ولی شوهرم تا حالا نشده جز مواد غذایی و خوراکی که همیشه بهترین رو میگیره بگه بیا بریم فلان چیز رو برای خونه بخریم 

بیا امشب شام بریم بیرون 

بیا فلان مسافرت رو بریم 

همه اینا رو انجام میدیم ولی همیشه با اصرار من 

من هم واقعا کم آوردم میگم چقدر برای هر چیزی باید اصرار کنم حتی چیزایی که خودم پولش رو میدم 

آنقدر این منفعل بودن اذیتم می کنه باعث شده پیشرفتمون کم باشه که واقعا خسته ام کرده 

همیشه حس می کنم دارم تنهایی زندگی می کنم با این فرق که مسئولیت خونه و زندگی و بچه هم گردن خودمه