2777
2789

پسری که تو جمع خانوادگی و... مودبه و قیافشم متشخصه 

ولی بین رفیقاش و زیر کانالای فوتبالی ، خبر و... فحاشی و بددهنی میکنه

به مرور زمان ممکنه به همسرشم توهین کنه درسته؟!

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حساسی 

من اکسم  هر ثانیه به اینو اون فحش میداد حدود ۵ سال باهاش بودم یکبارم بمن فحش نداد همیشه از گل کمتر بهم نمیگف

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

خودتم میگی تو جامعه ظاهرش خوبه اما تو خصوصی نه. خب قراره تو یه خونه با یه نفر زندگی کنه اونم میشه خصوصی ـدیگه لازم به ظاهر سازی نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چقد حساسی من اکسم هر ثانیه به اینو اون فحش میداد حدود ۵ سال باهاش بودم یکبارم بمن فحش نداد همیشه از ...

بحث حساس بودن نیس خب با منم اوکی بود و از گل نازکتر نمیگه ولی از کجا معلوم بعد ازدواج اون روی خودشو نشون نده؟!

در کل میخواستم نظر بقیه رو بدونم

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

خودتم میگی تو جامعه ظاهرش خوبه اما تو خصوصی نه. خب قراره تو یه خونه با یه نفر زندگی کنه اونم میشه خص ...

منم همین فکرو میکنم ممنون از نظرت

جمع رفقا یه جور دیگس طبیعیع همه همنجوریهخوبه

درسته ولی بعد ازدواجم وقتی احساس راحتی کنه امکان نداره مثا جمع رفقاش بشه؟

متشخص ترین و محترم ترین مردها هم ممکنه یه جاهایی فحش بدن . نمیشه به این خاطر ازدواج نکرد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه عزیزم هر پای تلویزیون بشینه نگاه فوتبال کنه فوش میده😄😄مخصوصا وقتی تیمش ببازه

انقد از فوتبال بدم میاد مخصوصا بخاطر این چیزاش😑😂

منم همین فکرو میکنم ممنون از نظرت

خواهش عزیزم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!