2777
2789
عنوان

ازمون وکالت بدم یا سردفتری

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 59 پست
من رتبم تو‌ وکالت دو رقمی شدخواستم تجربه ی خودمو بهت بگمتجارت : رشیدی نسب ، تست قربانیمتون من شعبانپ ...

ببخشيد 

مدني تغييرات داشته؟ 

ادك وادم چطور 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه امسال قبول شدین؟الان تو چه مرحله ای هستین

مرسی عزیزم

فعلا پروانه صادر شده برامون

کلاسای کارآموزی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ممنون من كلاس رفتم جزوه هم برا همون زمان دارم كتابامم براي همون موقع هست به نظرت چيكار كنم واقعا نمي ...

خودت بخون

من هیچ کدومو کلاس نرفتم ولی با بهترین رتبه قبول شدم

ولی مشاور داشتم و بهم برنامه میداد

عرفان اکبری، تو اینستا سرچ کنی میاد

من خودم غفوری هم کتاب درسش رو داشتم هم تستس

مدنی تغییر نکرده ولی آدک تغییر کرده با قانون جدید شورای حل اختلاف و دادگاه صلح

جزا تغییراتش خیلی زیاد نبوده ولی م۱۱۴و مواد۷۰۹تا۷۱۱تغییرات داشتن که خیلی مهم بودن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مرسی عزیزمفعلا پروانه صادر شده برامونکلاسای کارآموزی

به به چه عالی

کدوم نهاد قبول شدید ب سلامتی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

خودت بخونمن هیچ کدومو کلاس نرفتم ولی با بهترین رتبه قبول شدمولی مشاور داشتم و بهم برنامه میدادعرفان ...

من ١٤٠٠ ١٥تومن هزينه كلاس كردم 

ادك كدوم كتاب بخونم كجا تستشو بزنم 

اخه من اونم غفوريو دارم 

شورا و دادگاه صلح 

كتابچشو بخرم ؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
به به چه عالیکدوم نهاد قبول شدید ب سلامتی

هردوتا رو قبول شدم ولی خب رتبه ی کانونم بهتر بود

در هرصورت هدفم فقط کانون بود

حتی سال قبلشم میتونستم مرکز رو قبول شم ولی اصلا آزمون ندادم

البته درعمل فرقی نداره ولی خب خودم اینجوری میخاستم

هردوتا رو قبول شدم ولی خب رتبه ی کانونم بهتر بوددر هرصورت هدفم فقط کانون بودحتی سال قبلشم میتونستم م ...

افرين 

ممنونم از راهنمايي هات 

مشاورت كي بود 

من ١٤٠٠ ١٥تومن هزينه كلاس كردم ادك كدوم كتاب بخونم كجا تستشو بزنم اخه من اونم غفوريو دارم شورا و داد ...

یاخدااااا

الانم کلاسا این قیمت نیست 😨

من جزا و آدک هم کتابی ک از روش میخوندم هم تستم مال غفوری بود

برای قوانین خاص میتونی هرکتابی بخری چون فرقی نداره ولی قوانین خاص آدم و مدنی خیلیییی مهمن

امسال حدود۵-۶تا سوال توی هر درس  ازشون اومد

از قانون شورا ۲تا سوال اومد فقط

بنظر من یا مشاور بگیر

یا حداقل تو کامالای تلگرامی عضو شو

که هم تدریس هارو مجانی میذاره هم برنامه ی درس خوندن

یه آقایی به اسم رحیمی هست یه برنامه ی فشرده داره میگن اونم خوبه

افرين ممنونم از راهنمايي هات مشاورت كي بود

من مشاورم عرفان اکبری بود

گمونم دوستم امسال ازش برنامه گرفت ۶تومن شد