2777
2789
عنوان

ازمون وکالت بدم یا سردفتری

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 59 پست
شمام برا ازمون ميخوايين بخونين؟ شروع كردي؟به نظرت برا تجارت و متون كدوم منبع بهتره جزا از ١٤٠٠ خيلي ...

ن من هنوز دانشجو ام

هر کی میخواد آزمون بده ایشالا قبول بشه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

منم هر چی نگاه میکنم همش میزنن فعلا خبری نیس

اره دیگه بعد همش میگن قانون تسهیلو برمیدارن ادمو میترسونن.حالا من یسری دوستای داغونم با همین تسهیل قبول شدن که واقعا تاسف میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا که سخته یا تلگرام روبیکا ایتا جایی حرف بزنیم

اهل كدوم شهري ظرفيت شهرتون رو خبر داري؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
اره دیگه بعد همش میگن قانون تسهیلو برمیدارن ادمو میترسونن.حالا من یسری دوستای داغونم با همین تسهیل ق ...

اتفاقا من شنیدم ب تسهیلی ها بعضی ها میگن بی سواد

نمیدونم چرا میگن

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ن من هنوز دانشجو امهر کی میخواد آزمون بده ایشالا قبول بشه

عزيزم 

ميدوني جزا از ١٤٠٠ تغييرات داشته يا نه چون دانشجويي ميپرسم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
عزيزم ميدوني جزا از ١٤٠٠ تغييرات داشته يا نه چون دانشجويي ميپرسم

جزا کلا متغیره

برو سایت اختبار منابع رو میزنه

شمام برا ازمون ميخوايين بخونين؟ شروع كردي؟به نظرت برا تجارت و متون كدوم منبع بهتره جزا از ١٤٠٠ خيلي ...

من رتبم تو‌ وکالت دو رقمی شد

خواستم تجربه ی خودمو بهت بگم

تجارت : رشیدی نسب ، تست قربانی

متون من شعبانپور خوندم ولی بنظرم کلاس ببینی بهتره

جزا هم بله تغییراتش زیاد بوده از۱۴۰۰

چه قوانین خاص چ قانون مادر

حتی نحوه ی طرح سوال امسال هم با سالهای قبل متفاوت بود

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اره دیگه بعد همش میگن قانون تسهیلو برمیدارن ادمو میترسونن.حالا من یسری دوستای داغونم با همین تسهیل ق ...

بيا خصوصي ايديتو بهم بده تو تلگرام پيامت بدم

من رتبم تو‌ وکالت دو رقمی شدخواستم تجربه ی خودمو بهت بگمتجارت : رشیدی نسب ، تست قربانیمتون من شعبانپ ...

ممنون 

من كلاس رفتم جزوه هم برا همون زمان دارم 

كتابامم براي همون موقع هست 

به نظرت چيكار كنم 

واقعا نميتونم دوباره هزينه كنم 

جزا غفوري دارم 

جزوه هم محفوظي