2777
2789
عنوان

ازمون وکالت بدم یا سردفتری

522 بازدید | 59 پست

بچه ها بنظرتون کدوم.من خودم نظرم رو سر دفتریه اما چون میترسم قانون تسهیل رو بردارن یا اصلا ازمونش برگزار نشه مرددم.مث اموزش پرورش که دفترچه ش اومد گند زدن به ظرفیتا

هر جفتش خوبن

هر دو رو بده

هر کدوم رو بری موفقی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شاغلم وقتم محدوده نمیتونم هردو منابع رو بخونم

عه خب

ببین کدوم رو دوست داری

مشورت کن

من خودم اول وکالت رو انتخاب می کنم حالا مرکز یا کانون فرقی نداره

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

اخه شاغلم وقتم محدوده نمیتونم هردو منابع رو بخونم

سلام عزيزم

منم قصدم شركت تو سردفتريه 

ولي وكالت هم ثبت نام ميكنم 

هنوز شروع نكردم 

مياي باهم بخونيم 

منم شاغلم 

شما تاهليد

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
عه خبببین کدوم رو دوست داریمشورت کنمن خودم اول وکالت رو انتخاب می کنم حالا مرکز یا کانون فرقی نداره

شمام برا ازمون ميخوايين بخونين؟ 

شروع كردي؟

به نظرت برا تجارت و متون كدوم منبع بهتره 

جزا از ١٤٠٠ خيلي تغييزات داشته؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
عه خبببین کدوم رو دوست داریمشورت کنمن خودم اول وکالت رو انتخاب می کنم حالا مرکز یا کانون فرقی نداره

دوس داشتن که هردوش سخته اما خب چون تو زندگی روزمره هم نمیتونم با کسی دعوا کنم واسه همون میترسم موفق نشم😄

اره متاهلم و شاغل.کجا باهم صحبت کنیم

درخواست ميدم بهت قبول كن اونجا باهم حرف بزنيم