2777
2789
عنوان

لطفا میشه بیایید مهمه

90 بازدید | 7 پست

دوستای گلم من شاغلم و به تازگی جای جدیدی مشغول به کار شدم اول که اومدم بهم گفتن شما جای مدیریت این مجموعه جذب شدید و مدیر این قسمت تا آخر سال هستن و بعد میرن شما کنارشون باش تا کارها دست بیاد حالا اون بنده خدا یه مشکلی براش پیش اومده و منصرف شده بره ولی کارفرما نظرش برای هم کاری با من مثبت هست و کلا قبلا هم از کار این آقا راضی نبودن بنظرتون من باید چیکار کنم بمونم ظلم در حق اون آقا ؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

اونو ک اخرام نمیکنه شما رو بگیره

ولی شما رو چند ماه سر میدویینه و اخرم خدانگهدار

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم اصلا از کار اون راضی نیستن با من قرار داد ۱ ساله بستن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
سخته تصمیم گیری برای روزی حلال .

میدونه از روز اول گفتن ما از کار ایشون راضی نیستیم

دیگه تصمیم این موضوع با کارفرماست و شما کاره ای نیستیممکن بود کارفرما حتی با فرض نبودن و استخدام نشد ...

شما درست میگی و خود کارفرما خیلی سفت و سخت میگه فقط شما ولی من یکم عذاب وجدان گرفتم

شما درست میگی و خود کارفرما خیلی سفت و سخت میگه فقط شما ولی من یکم عذاب وجدان گرفتم

حالا اگر عذاب وجدان داری میتونی بعد مدیر شدنت باهاش صحبت کنی و بگی این نظر کارفرما بود وگرنه خودم موافق بودم شما بمونی سرپستت و با نرمی ازش دلجویی کنی