دوستای گلم من شاغلم و به تازگی جای جدیدی مشغول به کار شدم اول که اومدم بهم گفتن شما جای مدیریت این مجموعه جذب شدید و مدیر این قسمت تا آخر سال هستن و بعد میرن شما کنارشون باش تا کارها دست بیاد حالا اون بنده خدا یه مشکلی براش پیش اومده و منصرف شده بره ولی کارفرما نظرش برای هم کاری با من مثبت هست و کلا قبلا هم از کار این آقا راضی نبودن بنظرتون من باید چیکار کنم بمونم ظلم در حق اون آقا ؟
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
نه عزیزم اصلا از کار اون راضی نیستن با من قرار داد ۱ ساله بستن
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
میدونه از روز اول گفتن ما از کار ایشون راضی نیستیم
دیگه تصمیم این موضوع با کارفرماست و شما کاره ای نیستیممکن بود کارفرما حتی با فرض نبودن و استخدام نشد ...
شما درست میگی و خود کارفرما خیلی سفت و سخت میگه فقط شما ولی من یکم عذاب وجدان گرفتم