2777
2789
عنوان

وکیل خوب اهواز

36 بازدید | 2 پست

سلام همسر برادرم کلاه*بردار هست متاسفانه با خانواده اش تیم حرفه ای هستند خانواده هارو تلکه میکنن قبل از ماهم کسای دیگه ای رو بدبخت کرده بودن.تو دادگاه آشنا دارن یه خودکار دستشه هر چی دلش بخواد حکم میده چون ما هم وکیل نداریم بی توجه به ما هرکار بخواد میکنه مدارک و مستنداتی هم که ببریم میندازه اونور میز! میگه هر چی خانوم بگه قبوله! وکیل از شهر خودمون نمیتونیم بگیریم چون کارشون همون دادگاه گیره .برای همین وکیل از اهواز میخوام. یه وکیل پیگیر منصف و خوب که از قانون سر دربیاره کسی نتونه جلوش غیرقانون حرف بزنه کاری کنه.ما مدرک ، مستندات قوی شاهد همه چی داریم فقط اجازه حرف زدن نداریم ولی وکیل میتونه حرف بزنه و دفاع کنه.ممنون میشم اگر کسی میدونه معرفی کنه خیر ببینید الهی ،ممنونم .

عزیزم ایشالا که مشکلت زودتر حل بشه 

والله بابای من مشکل حقوقی داشت (مربوط به شرکتش) یه وکیل بود به اسم خانم مریم عالمی سعید . خیلی خیلی کمکمون کرد . ایشالا هر جا هست خیر کارشو ببینه . از اون به بعد خونوادم توی کارای حقوقی هی باهاش مشورت میکنن . 

شماره تلفنش رو ندارم . اگه می خوای توی گوگل سرچ کن مریم عالمی سعید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.