2777
2789
عنوان

بازن متاهل تو رابطس

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 32 پست
عزیزمفقط وفقط راهش اینه که کم کم ولش کنیاگه بهش بگی تو فلانی تو بهمانیبا زن متاهل درارتباطی و اینا ا ...

بخدا جواب پیاماشو نمیدم 

ولی ذره ای براش اهمیت نداره فرداش بلند میشه میاد خونمون پیش مامانم بده منو میگه

مامانم عمشه

خب همون که برات توضیح دادم کم کم ازش فاصله بگیریه جوری که فکرکنه خودش نخواستهبه مامان وباباتم بگو که ...

آره درست میگه،به مامان بابات بگودوست ندارم بااین ازدواج کنم مگه زوره

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاضرم بمیرم ولی باهاش نرم زیر ی سقفاز ی طرفیم می دونم آبرومو میبره تو شهر کوچیک زندگی میکنم

با خانواده ت در میون بزار حتما .بزار اونا کارو تمام کنن.حرف هیچکس برات مهم نباشه.آبرو که با این چیزا نمیره .

با خانواده ت در میون بزار حتما .بزار اونا کارو تمام کنن.حرف هیچکس برات مهم نباشه.آبرو که با این چیزا ...

اونام میگن باید بسوزی وبسازی چون انتخاب خودت بوده ما بهت گفتم نکن

من یبار تجربه بهم خوردن نامزدی داشتم 

بخدا جواب پیاماشو نمیدم ولی ذره ای براش اهمیت نداره فرداش بلند میشه میاد خونمون پیش مامانم بده منو م ...

نه اونجوری نکن که کلا جواب ندی

یه خط در میون جواب بده یکیشو محبت کن ده تاشو سرد جواب بده حالت خوتسردو بی تفاوت به خودت بگیر خودش کم کم سرد میشه

برای مامانتم توضیح بده که چه خبره بگو بازن متاهل رابطه داره مغزمامانتو خودت زودتر قبل ازاون شستشو بده وبگو زیاد محلش نذاره تا ول کنه بره

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

اونام میگن باید بسوزی وبسازی چون انتخاب خودت بوده ما بهت گفتم نکنمن یبار تجربه بهم خوردن نامزدی داشت ...

بگو نه میسوزم نه میسازم  اشتباه کردم  غلط کردم  نمیخوام  کمکم کنید   بالاخره مادر دلش میسوزه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

حاضرم بمیرم ولی باهاش نرم زیر ی سقفاز ی طرفیم می دونم آبرومو میبره تو شهر کوچیک زندگی میکنم

طرف چهاردفعه طلاق گرفته هنوزم سربلند و سرافراز راه میره

این حرفا چیه

خب نامزدی و گذاشتن برای شناخت بشکنید این تابوهای غلط و فرهنگ اشتباه رو

تو زنی حق زندگی داری حق انتخاب داری  وممکنه تواین مسطر اشتباه کنی علم غیب نداشتی که طرف با زن متاهل دوسته

طرف چهاردفعه طلاق گرفته هنوزم سربلند و سرافراز راه میرهاین حرفا چیهخب نامزدی و گذاشتن برای شناخت بشک ...

تواین مسیر

ادم خطرناکیه

همینکه داره از الان تهدید میکنه بدون‌ادم درستی نیست

تورو خدا ولش کن 

حتی اگه به قیمت بی ابروییت تموم بشه این آشغالو از زندگیت بنداز بیرون

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂