2777
2789

من و دخترخالم جفتمون ۲۰ سالمونه چندوقت پیش مراسم نامزدی دخترخالم بود 

بعد عمه داماد هی مدام تو مراسم خیره میشد به من و لبخند میزد یبارش چشم تو چشم شدیم که بهم گفت خوشگل خانم

بعد آخر مجلس رفت شوهرشو صدا زد در گوشش یچیزی گفت دونفری برگشتن سمت من

حالا چندهفته پیش تو خونه پدرشوهر دخترخالم مهمونی بود که خاله ها و عمه های داماد بودن فقط 

وخالم و شوهرخالمو دخترخالم دیگه کسی نبود

که عمه داماد برگشت خطاب به برادرش گفت چه عروس گلی نصیبت شده میتونی یکی از این عروسا برای من پیدا کنی که پدرشوهردخترخالم گفت همینم کلی گشتم تا پیداش کردم 

اینارو دختر خالم بین حرفاش داشت تعریف میکرد

یه سوال دیگه چجوری رفتار کنم که پاپیش نذارن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خوبه بزار بیاد ببینم پسرش چجوریه کنجکاو شدم😂

آدمای خیلی خوبین 

خیلی خانواده خوبی هستن

پسراشونم سر به زیرن و پاکن

ولی خانواده من اصلا اجازه ازدواج تو این سنو نمیدن خودمم اهداف دیگه ای دارم

اگه قصد ازدواج نداری ذهن خودتو  درگیر نکن شاید اصلا قصدی ندارن این چیزا کاملا طبیعیه فوقش بیان میگی نه 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

آدمای خیلی خوبین خیلی خانواده خوبی هستنپسراشونم سر به زیرن و پاکنولی خانواده من اصلا اجازه ازدواج تو ...

خب خانوادت اجازه نمیدن نیاز نیست نگران باشی😐

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

چرا دلیل خاصی داری ؟اگه مورد خوبیه فرصت بده به خودت

بله آدمای خیلی خوبی هستن

خانواده درست حسابی

پسراشون خیلی آقا و پاکن اهل کار و زندگین

ولی من فعلا میخوام درس بخونم و بعد از پیدا کردن سغل مناسب و رسیدن به یه ثبات نسبی ازدواج میکنم