2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستاش یه گروه دارن ببینید چی میفرستن تو گروه

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 96 پست

والا ماهم گروه خانمانه داریم گاهی چرت وپرت میگیم ولی اگه شما نمیتونی کناربیای راحت لفت بزنه اینکه بحث نداره بعدشم میگی اونا مجردن فقط همسرت متاهله پس دلیلی نداره بمونه مخصوصا که الان شما ناراحتی ونگرانی 

عزیزم اصلا حساس نباش حساسیتت الکیه

چون دوستای قدیمین روش نمیشه لفت بده از گروه

شما خودتو ناراحت نکن

من اوایل نامزدیمون یکی دوتا از دوستای همسرم براش کلیپای طنز و.. زیاد میفرستادن گاهی فیلمای ... هم میفرستادن  من واکنشی نشون ندادم زیادم مهم نبود برام 

ی مدت دیدم چیزی نمیفرسه گفتم چی شد فلانی بیخیال شد گفت ک بهش گفتم من متاهلم گاهی با همسرم تو گوشی هستیم فیلمای ناجور میفرسی یهو میبینه هم برای من زشته هم برای تو ، نفرس

اونم نفرستاد

اما خب تو گروه قدیمی لفت دادن یکم سخته

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم اگه خواست بره با دوستاش شما هم زودتر یه برنامه بچین حتی تایمش بیستر از اون مثلا اون یک شب می خواد سما دو روز برو  بگو‌ اه حالا که تو می خوای بری پس منم با دوستای دبیرستانم برنامه چیدم  یه جوری باشه که وقتی میاد تو  تو خونه نباشی  چون به نظرم اصلا درست نیست با اینا پاشه بره دور دور وقتی خودش زن داره  

یه سوالاگه با چنین جمعی بره گردش و یه شب بمونه چی

بستگی به شوهرت داره

اگه ازش مطمینی و خطا نرفته و پاکه

سالی دوبار اینا اجازه بده ولی بهت بگه کجا میرن چه زمانی میره و میاد و هروقت زنگ زدی جواب بده بهت و دوستاشم اسمش رو بشناسی ازونجا بگی عکس بفرسته برات

یعنی تحت کنترل بره بیاد ایراد نداره