2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستاش یه گروه دارن ببینید چی میفرستن تو گروه

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 96 پست
اینکارو همیشه میکنمببین درحد یکی دو ساعت ملاقات، دوستاشو میبینه مثلا ماهی یه بارمنتهی آخرین باری که ...

باهش صحبت کردی بگی عزیزم الان شما متاهل هستی و درست نیست با دوست های مجردت بری بیرون اونم یه روز بگو شاید شب من حالم بد بشه یا یه اتفاقی بیفته دوست دارم اون لحظه تو کنارم باشی و... یا بدون تو تنها نمی تونم تو خونه شب بمونم با حرف زدن شاید پشیمون بشه نره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که نگرانی وقتشو پر کن اضلا نزار باهاشون بیرون بره

اینکارو همیشه میکنم معمولا همیشه یه برنامه ای دارم واس هرچیزی که بهمون خوش بگذره

ببین درحد یکی دو ساعت ملاقات، دوستاشو میبینه مثلا ماهی یه بار دو بار

منتهی آخرین باری که باهاشون رفته سفر و شب مونده، یه سال پیش بوده

چون خیلی گذشته هم اونا اصرار دارن هم خودش انگار دلتنگ شده

اینکارو همیشه میکنم معمولا همیشه یه برنامه ای دارم واس هرچیزی که بهمون خوش بگذرهببین درحد یکی دو ساع ...

دروغه بگی میتونی از  دوستاش جداش کنی و تا وقتی خطری حس نکردی درست نیست فاصله بندازی بینشون به نظرم در همین حد که هست عالیه

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

باهش صحبت کردی بگی عزیزم الان شما متاهل هستی و درست نیست با دوست های مجردت بری بیرون اونم یه روز بگو ...

ازدواج اسارت نیست

هم زن هم مرد نیاز دارن تایمی با دوستاشون باشن قرار نیست هر کی ازدواج کرد دور خودش دیوار بکشه

ازدواج اسارت نیستهم زن هم مرد نیاز دارن تایمی با دوستاشون باشن قرار نیست هر کی ازدواج کرد دور خودش د ...

متاسفانه تو این دور زمونه این جملات کلیشه ای هستش ، فقط فرق من و شما با اسی میدونی تو چیه اسی الان تو اون شرایط سخت گیر افتاده بین زندگی خوبش با همسرش داره بهترین راه رو انتخاب می کنه که یه زندگی به چالش کشیده نشه ولی منو و شما یاد جمله ها و متن های که خوندیم می افتیم و استفاده می کنیم ، تا تو موقعیتش نباشی نمی تونی حال الان اسی رو درک کنی

یه سوالاگه با چنین جمعی بره گردش و یه شب بمونه چی

نمونه بهتره

با ادم مجرد نذار بمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمونه بهترهبا ادم مجرد نذار بمونه

چی بگم که نمونه

دوستاش قدیمی ان

یکیشون راهش دوره سمت جنگل و اینا یه روستا دارن

میخواستن دسته جمعی برن هم اونو ببینن هم یه شب بمونن

من خودم ۶ ساله متاهلم و بچه دارم و تواین شرایط بودم

شما تو زندگی تون شوهر خودتون رو شناختید، ایا شوهر اسی رو هم میشناسی مسلما نه ، زندگی بالا و پایین زیاد داره ادمایی متفاوتی هست تو جامعه هر جور حساب کنی ادم برای نگه داشتن یه زندگی سالم مجبور خیلی از کارهای که دوست داره رو بزار کنار ، همون طور که ما خانم ها خیلی تو زندگی گذشت کردیم حالا با یه بار مخالفت با حرف شوهر یا نذاشتن به یه مسافرت نرفتن هیچ اتفاقی برای اقا نمی افته ولی رفتنش شاید هزاران افکار منفی رو بیاره تو زندگیش اینم ما خانم ها باعث نشدیم جامعه و خود افکار مریض مردها باعث شد .

اگه با چنین جمعی بره گردش و یه شب بمونه چی

ببین دقیقا شوهر منم وقتی ازدواج کرد همه دوستاش مجرد بودن هرشب بیرون بود کم کم خودش از جمعشون دور شد اگر شما پافشاری کنی ک نره بیشتر لج می‌کنه می‌ره سعی کن موقعی ک میخاد بره با دوستاش ب مهمونی خانوادگی ببریدش بگو خرید دارم باهام بریم یا بگو منم دلم گرفته باهم بریم بیرون دور دور