2777
2789

من چند سال پیش موقعی ک کلاس ۹ بودم گول حرفای دختر عموم رو خوردم با یکی از پسرای فامیل دور حرف میزدم من از بچگی توی شهرای بزرگ توی ناز و نعمت بزرگ شدم اون تازه ۲.۳ سال بود خونشون اومده بود شهر ببینید توهین نمیکنم فقط اختلاف ها رو دارم میگم پدر اون پیکان بار داشت پدر من ماشینش خوب بود درآمدش خیلی بیشتر از پدر اون پسره بیکار.بددهن خانوادش از اونایی بودن که برادر به برادرش فحش  مادر می‌داد پسره واقعا مزخرف بود نمیدونم عقلم اون موقع کجا بود نه ظاهر خوبی داشت ن تربیت و اخلاق درستی نه شغل فقط اعتماد بنفسی داشت ک خدا میدونه از کجا آورده 

بعد چندددد سال پیام داده چکار میکنی و اینا منم گفتم بفرما امرتون گفت حالا شد امرتون😐منم گفتم اون موقع با همون سن کمم متوجه اشتباهم شدم ما اختلاف فرهنگی و خیلی اختلاف های زیادی داشتیم و خواستم بلاکش کنم گفت مگه من چ چیزی کمتر از بقیه پسرا دارم😐💔بعد گفتم ما بهم نمیخوردیم ب این فکر کن که پدر من استاد بود در ماه چندین سمینار داشت پدر من با سن کمی که داره اعتبار زیادی داره توی شهر هیچ وقت دخترشو دست تو نمی‌داد آخه تو چی داشتی یا داری هنوز یعد چند سال یهو گفت پدر تو چ س....گیه🙂و اینجا بود که بهم برخورد و گفتم پ ن پ پدر تو خوبه که تا دیروز تو کوه برای گوسفندا آواز میخوند 

الان خیلی ناراحتم که به پدرش توهین کردم چون پدر منم تا ۱۷ سالگیش روستا بوده فامیل پدرشه پدر منم کنار پدرش چوپانی می‌کرده ولی تصمیم گرفته راهشو از بی پولی جدا کنه و از اون روستا رفت دنیال هدفش....

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی طرز حرف زدن شخصیت ادمو نشون میده👌🏼هرچقدم نداشته باشن تو دستو بالشون نباید توهین کنی ب کسی که 

من خیلی از همین فقیرارو دیدم که شعورشون از اون پولدارا بیشتره مگه همه چی پوله 

طرز حرف زدنت درست نبود عزیزم

اره متوجهم 

ولی پسره ابرو برام نذاشته ما کلا ۲.۳ حرف میزدیم کل پسرای فامیل میدونن ک من با اون بودم حتی شنیدم گفته من اونموقع هزار بلا سر دختر فلانی آوردم آخه مگه چ گناهی کردم من 

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

گاهی طرز حرف زدن شخصیت ادمو نشون میده👌🏼هرچقدم نداشته باشن تو دستو بالشون نباید توهین کنی ب کسی که ...

عزیزم آخر متنو خوندی ک گفتم پشیمونم؟؟؟

میدونی این پسر منو از چشم تمام فامیلا انداخته هر جا نشسته بد منو گفته؟میدونی نشسته پیش پسرا گفته عجب ماملن خوبی داره؟

خیلی داغ کردم حرف زدم

اره متوجهم ولی پسره ابرو برام نذاشته ما کلا ۲.۳ حرف میزدیم کل پسرای فامیل میدونن ک من با اون بودم حت ...

خب پس واقعا پسر عوضیی ولی اینجوری ممکنه بیشتر برات حرف دربیاره 

ولش کن بچه بودی تازه اون اول توهین کرد

اعصابم خیلی خورده بخاطر این سگ صفت که هر جا نشست به دروغ گفت من فلان بلا رو سر دختر فلانی آوردم نمیتونم پامو بذارم توی جمع فامیل پدرس

عزیزم آخر متنو خوندی ک گفتم پشیمونم؟؟؟میدونی این پسر منو از چشم تمام فامیلا انداخته هر جا نشسته بد م ...

بله خوندم 

اما پدرش چ تقصیری داره که توهین کنی به خوانواده عزیزم

به خودش میگفتی 

بلاکش کن کلا از یجایی سوخته که نشسته پشتت گفته

توهین نکردی که دوتا فحشم باید میداد یعنی چی چ سگیه مرتیکه بی ادب😒جواب نده بلاااکش کنالان چندسالته؟؟

الان ۲۰ 

بلاکش کردم ولی مشکوکم ب دختر عموم که بهش آمار منو داده باشه چون دو روز پیش به دختر عموم پیام دادم سین زد جواب نداد همزمان با این پسره آن شده بود این حتی اکانت منم نداشت🤦🏻‍♀️