2777
2789
عنوان

من موندم پسره این همه اعتماد بنفس رو از کجا اورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 25 پست
اعصابم خیلی خورده بخاطر این سگ صفت که هر جا نشست به دروغ گفت من فلان بلا رو سر دختر فلانی آوردم نمیت ...

ولش کن 

اگه فامیلاتون اهل این مدل حرفان همون بهتر رابطت کم شد باهاشون 

حرص اینارو نخور بابا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بله خوندم اما پدرش چ تقصیری داره که توهین کنی به خوانواده عزیزمبه خودش میگفتی بلاکش کن کلا از یجایی ...

خب داغ کردم به پدرم اینطوری گفت وگرنه نمیگفتم 

بلاکش کردم امیدوارم مزاحمت ایجاد نکنه دیگه

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وقتی خودت اومدی درباره پدرت تعریف کردی اصلا انتظار میره که اونم برگرده فحش بده وقتی میگی اخلاق جالبی نداره

کلا تو حرفات خانواده ات رو وسط نکش همونجا بحثو‌ تموم میکردی تمام میخوای تعریف کنی هم از خودت و داشته هات بگو فوقش به خودت فحش میده

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
خب داغ کردم به پدرم اینطوری گفت وگرنه نمیگفتم بلاکش کردم امیدوارم مزاحمت ایجاد نکنه دیگه

اره منم شاید ب پدرم میگفت میگفتم از عصبانیت 

ولش کن این پسرا وقتی نتونن یه دخترو بدست بیارن پشتش کلی بدو بیراه میگن منم زیاد دیدم

ببین وقتی خودت اومدی درباره پدرت تعریف کردی اصلا انتظار میره که اونم برگرده فحش بده وقتی میگی اخلاق ...

تمام جریان خیلی زیاد میشد اینجا بنویسم خانوادگی توی کار خلافن میومدم از اونا تعریف میکردم؟از اینکه مواد مخدر شهرو تامین میکنن؟

پسره توی چت کلی توهین کرد که تو چی یودی کی بودی که به من گفتی اونموقع به درد هم نمیخوریم منم اینطوری حرف زدم 

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

یاد بگیر کلا بحث نکنی

وقتی توهین کرد نتونستم کوتاه بیام حالم ازش بهم میخوره خدا میدونه چقدر آدم رو بدبخت کردن با افتخار اسم از تریاک و شیره هایی که فروخته می‌آورد و می‌گفت اگر بودی همشون برای تو میشد!

من میموندم با همچین آدمی ک فحش مادر بهم می‌داد 

یا با آدمی ک به پدرم توهین کرد خوب رفتار میکردم

نباید پای پدرشو میکشیدی وسط . همچین مواقعی اصلادحرف نزن . فقط خوبرفکر کن که چی بگی پسره بسوزه . مثلادبهتر بود بگی آخه تو کهوبه برادر خودتوفحش خواهر مادردمیدی و نه قیافه داری نه حرف زدن بلدی نه سواد داری نه عرضه ی پول در آوردن داری ‌. تو هم یه چیزی شنیدی بحران کم شوهریه یابو ورت داشته فکر کردی جزو آدمی زادی ؟ تو خودت باید شوهر کنی . از مردونگی ففط گی آخرشو داری . آخرشم بگی پسری با این مشخصات شاهزاده ی رویاهایرتمام دختراس . سیکتیر پیلیز ‌. دو روز بعد خودشو دارمیزد . 

نباید پای پدرشو میکشیدی وسط . همچین مواقعی اصلادحرف نزن . فقط خوبرفکر کن که چی بگی پسره بسوزه . مثلا ...

آره اینم درسته دیگه داشت شروع می‌کرد بی احترامی زدم بلا‌ک کردم 

خدایی خیلی رو داره🤦🏻‍♀️😂

آره اینم درسته دیگه داشت شروع می‌کرد بی احترامی زدم بلا‌ک کردم خدایی خیلی رو داره🤦🏻‍♀️😂

ولی صادقانه بخوایم بگیم در کل خوب و با قدرت حرف زدی . کاری کردی دیگه بهت پیام نده و زنگ نزنه . اون ارادی به بابات فحش داد ولیرتو غیر ارادی به باباش توهین کردی . اشگال نداره . جوابِ های هویِ .‌ ۹۰٪ کار درستی کردی .