2777
2789
عنوان

صدای اذان میاد

183 بازدید | 17 پست

چه زیباست وقتی خدایم مرا صدا میزند

و چه زیباتر  زمانی که در برابر پروردگار جهانیان سر به سجده میگذارم 

خدایا من پشت کردم به همه دنیا تا رو به تو سجاده بندازم

خدایا هرکسی هرچی ازت میخواد به حق این لحظات زیبای استجابت دعا بهش بده🤲

الهی آمین🙏

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شفای من هم دعا کنید

الهی خدا بهت سلامتی بده عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کجایی صدای اذان میاد مگه اذان اشا میگن؟

اذان صبح

واس خواهر منم دعا کنید

چشم عزیزم

ان شاءالله به هرچی میخواد برسه

التماس دعای فرج لطفا برای شفای زینت هم دعا کنید من برم نماز

الهی امین

چشم عزیزم

قبول باشه

اذانم چون (علی) دارد نجاتم میدهد آخر❣️

ان شاءالله