2777
2789
عنوان

تشخیص میتونید بدین بیماری من رو

172 بازدید | 30 پست

من خیلی زود رنجم از بچگی اینگونه بوده ام ۱۹ ساله هستم ، سر کلاس درس همش حواسم پرت میشد شاید  مدرسه هر زنگ کلا ۱۰ دقیقه درس می‌فهمیدم ،نمیدونستم باید چشای معلم بیینم یا دهان ، حواسم موقع درس خوندن همش پرت میشه نمیتونم عمیق درس بفهمم هنگام درس پاها و دستام تکون میدم زیاد و با ذره ای صدا از فاصله دور توجهم بهش جلب میشه گاهی متوجه حرف بقیه نمیشم باید باز تکرار کنن برام(خیلی کم پیش میاد اینطور بشم) 

هرچقدر درس میخونم اکثرش سر جلسه یادم میرفت حتی زمانی که نیم ساعت قبلش اون مطلب خونده بودم اول که سوالات میدیدم احساس می‌کردم همش رو بلدم وقتی رو کاغذ می‌نوشتم یادم میرفت ، درس که میخوندم خیلی کم متوجه متن درس میشدم و به سختی حفظ میکردم 

وسط حرف میپرم دستم ناخودآگاه میشم ، گاهی اوقات بسیار پر حرف میشم ،کارهام نصفه نیمه رها میکنم   ،کارهام همش وقفه میندازم تا لحظه آخر،گاهی واکنش های شدید نشون میدم ، انگیزه هم ندارم اعتماد به نفسم از دست دادم  تشخیص شما چیه!!!؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روانشناس بالینی مجرب و باسواد باید ویزیت کنه

تشخیص دقیق بده گلم

رو هوا نمیشه نظر داد

مصاحبه حضوری لازمه

تشخیص بده

برید برای دارودرمانی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شما احتمالا مبتلا به بیش فعالی یا ADHD هستین. احیانا ریتالین رو امتحان نکردین تا حالا؟

بله تشخیص ای دی چ دی گرفتم نه استفاده نکردم بهم ویاس دادن اطلاع دارید چیه؟

من اعتقاد به روانشناس ندارم یک هو رفتم روانپزشک

بحث اعتقاد نیست

بحث اینه

کار دو نفر مجزا هست

یکی کارش تشخیص هست

یکی کارش دارو درمانی 

و طبیعتا

برای مثال

یه داروخونه

با توجه به نسخه و تشخیص به شما دارو میده

همینطوری بری

احتمالش زیاده دارو چرت و پرت بگیری