2777
2789
عنوان

حالم از هر چی فوتباله دیگه بهم میخوره از دست این بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پارسال برده بودم.چون فقط زندگیش فوتبال شده،انگار زده شدم،الرژی پیدا کردمبه هیچ کلاسی علاقه نشون نمید ...

زده نشدی دوست داری بچه ات مطابق میل تو باشه،مشکل شمایی

خوب به هیچ کلاسی علاقه نشون نده

مشکل شمایی نه بچه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ای جااانم🥹😁 پسر بچه ها همینن😂 تااازه، عاشق کارت کیمدی هم هستن😀 بزار ببینه و ذوق کنه. حتما ام کل ...

🤣🤣🤣بله درسته پرتغال

اره اتفاقا یه دوره با کیمدی کارت پدرمو دراورد😂

پارسال برده بودم.چون فقط زندگیش فوتبال شده،انگار زده شدم،الرژی پیدا کردمبه هیچ کلاسی علاقه نشون نمید ...

عزیزم چه اشکالی داره.من خودمم با پسرم نگاه میکنم.حتی خیلی از بازیکنارو به واسطه علاقه پسرم یاد گرفتم.خلاصه حسابی باهم حال میکنیم از این نظر.و به علایقش احترام میزارم.تازه پسرم کلاس فوتبالم میره

من  دخترم و از 5 سالگی فوتبال می دیدم و الان هم همه ی بازی های مهم اروپا و تیم ملی رو دنبال می کنم بچه شما دیگه معلوم عاشق فوتبال مثل اکثر پسرها بزار علاقه اش رو دنبال کنه افکار خودت رو بهش تحمیل نکن چون خودت فوتبال دوست نداری دلیل نمیشه که بچه از علاقه اش حرف نزنه یا نگاه نکنه بزرگ بشه کلی حسرت توی دلش می مونه و شما و افکارت رو مقصر می دونه در ضمن خیلی ها با فوتبال تبدیل به ستاره شدن توی جهان 

عزیزم چه اشکالی داره.من خودمم با پسرم نگاه میکنم.حتی خیلی از بازیکنارو به واسطه علاقه پسرم یاد گرفتم ...

چه خوب 

نه من علاقه ندارم به فوتبال،ولی گاهی مثلا اسماشونو خارجیا رو تکرار میکنم که فلانی کدوم تیمه  و ابنجور حرفا

ولی دیگه میبینم شورشو دراورده ،فقط جلو تلوزیونه

حرفمو گوش نمیده،خودسم لاغره خودشو خیلی خسته میکنه،با اسباب بازیای خاهرشم حتی شوت میزنه و میزنه به چشو چالمون