2777
2789

شوهرم که عمه داره که سالهاست فوت شده یه عروس داره پنج ساله عقد هست ۱۸ سالشه دو سال از من کوچیک‌ تره من خودم چهار ساله عقدم ،این دختر بدون عروسی و هیچی توی عقد باردار شده بود و ما زمانی فهمیدم که میخواست بره بچش به دنیا بیاد😳😲 الان بچش بغلشه خونه نامزدش هست با یه خواهر شوهر ۴۰ ساله مجرد جلاد ،دختره خونوادشم اذیتش میدادن قهر میکرد میومد شش ماه یک سال خونه نامزدش می‌خوابید نامزدشم بی نهایت سابقه زندان داره مواد میفروشه و اینم بگم وضع خوبی نداره خونه ندارن دو تا لنگه النگو برا دختره خریده بودن همونم فروختن دادن خونه اجاره ای اما فعلا خونه مادرشوهرش زندگی می‌کنه ،حالا من نامزدم بهترین خونه نما شیک چهارتا اتاق پذیرایی بزرگ درست کرده بهترین ماشین  کلی النگو و گردبند همه چی فراهم کرده میگه فقط یک شب تالار میگیرم اما من هی دعوا میکنم که حنابندون هم تالار خوب می‌خوام می‌دونم نباید فشار بیارم اما می‌دونم که آنچنانی نگیرم تا ابد دلم میمونه و غمگینم ،واقعا می‌دونم چطور بعضی دخترا اونقدر برا خودشون ارزش قایل نیستن دختره زشت نیست قیافش در حد خودمه ،دختر خوبیه اما خب افسوس که جز این بچه هیچی هیچی نداره البته خودش اینطور خواسته ، واقعا نمیتونم خودمو جاش تصور کنم ،منم زود عقد کردم اما حداقل دانشگاه میرم خانواده خوبی دارم نامزدم خوبه واسه خودم ارزش قائل هستم با چادر سفید نمیرم خونه بخت ..... دخترا واسه خودتون ارزش قایل باشید 😥😥😥به دختر داییم میگم من و تو خیلی ناشکریم بخدا خیلی 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا کودک همسری رواج داره بینتون!

عزیزم ۲۰ سالمه هنوز عروسی نگرفتم که

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

حس میکنم مقایسه ی خوبی نکردی به خودت غره نشو که بدجور پاشو میخوری .

من هم از خیلی از اطرافیانم شرایط بهتری دارم اما مثل تو جرعتش رو ندارم ریز به ریز مقایسه کنم وحشت دارم که خدا کارماشو بم بدن

از بدبختی بقیه حس خوشبختی نکنید توروخدا

عزیزم یه بار دیگه بخون تاپیک گفتم من ناشکرم اما آدم باید واسه خودش ارزش قائل باشه 

حنابندون رسم ۴۰ سال پیشه چجوری هنوز انجام میدین

طرف جنوب هستیم مهمان هم زیر ۱۰۰۰ نفر نیست عزیزم 😅

ای بابا 

به نظرم اون دختره هم برای خودش ارزش قائل هست ۰۰شما از بیرون تشخیص میدید که برای  خودش ارزش قائل هست یا ن؟؟؟؟

بعدشم شرایط زندگی هر کس متفاوته لطفا خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید 

خب خدارو شکر که تو خوشبختی🙃

عزیزم به اندازه خودم آره اما خب منم یه سری مشکلات دارم 

شبا با قرص ملاتونین خوابم میبره