2777
2789

درسته دکتر و مهندس از نظر مالی از معلم بالا ترن ولی معلم هام زحمت زیادی میکشن و اگه مپل کشور های دیگه بودیم الان شان و منزلت بیشتری داشتیم 

حالا تو این چند سال اومدن معلم های سن بالا و با ازمون وو استخدام کردم ک بعضیاشون واقعا بع درد معلمی نمیخورن 

من خودم دانشگاه فرهنگیان بودم رتبه ام خوب بود چون ریاضی بودم مهندسی اینده شغلی برام نداشت ی طورایی مجبور شدم برم فرهنگیان با اینکه دوست نداشتم 

امشب این خانم ابنقد پرستیژ پرستیژ کرد واقعا بهم برخورد 🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اینجا برای هر شغلی که زحمت و مسئولیت زیادی داره و کمترین حقوق و بهایی رو بهش میدن یه کلمه شریف اضافه میکنن

شغل شریف پاک بانی

شغل شریف معلمی

شغل شریف کارگری

مثلا توی ژاپن پزشک و مهندس به معلم احترام میزاره، معلم واقعا مقدسه مثل پدر و مادر میدوننش

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

کدوم تاپیک؟

اینجا از معلم ها و پرستار ها خوششون نمیاد

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

تاپیکو نخوندم ولی عزیزم مهندسی تو همین ایرانم واقعا درامد خوبی داره من هم همسرم مهندسه هم دوست صمیمیم و درامدشون قابل مقایسه با معلم نیست ولی خب خیلیا تلاش نمیکنن و میزارن پای بازار کار نداشتن مهندسی

معلمی هم برای خانوما خوبه اگر اعصاب بچه دارن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️