ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3749 عنوان ماسک برنج 73 بازدید | 6 پست ی عالمه ماسک برنج درس کردم زدم ۱۵دقیقه به پوستم قرمز شد و پر از جوش یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 1404/03/18 | 23:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9280 با برنج خالی بعیده اینطوری بشه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3749 با برنج خالی بعیده اینطوری بشه یکم گلاب و خیلی کم عسل ریختم یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9280 یکم گلاب و خیلی کم عسل ریختم احتمالا برای عسلهمن فقط برنج میپزم و لعابشو برمیدارم به صورتم میزنم، یه لایه ماسک طور، خیلی خوبهکلا چیزی رو ترکیب نمیکنمگلاب رو هم جدا بزن اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9280 ولی هرچیزی جدیدی خواستی به صورتت یا موهات بزنی، اول روی دستت تست بگیر، اگه قرمز نشد، نخارید، نسوخت بهت میسازه و استفاده کن اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3749 احتمالا برای عسلهمن فقط برنج میپزم و لعابشو برمیدارم به صورتم میزنم، یه لایه ماسک طور، خیلی خوبهکلا ... عسل رو خیلی خیلی کم زدم الان نمیدونم با این قابلمه چیکار کنم بنظرت بزنم به موهام یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9280 عسل رو خیلی خیلی کم زدم الان نمیدونم با این قابلمه چیکار کنم بنظرت بزنم به موهام بریز بره عزیزم ارزششو ندارهاگرم به موهات میزنی فقط به پایین موهات بزن، اصلا با پوستت برخوردی نداشته باشه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch