2777
2789
عنوان

رابطه با یه ادم

160 بازدید | 13 پست

ذهنم خیلی درگیره این روزا رابطه با یه ادمی که خیلی‌معروفه و‌خوشتبپه خیلی سخته اعتماد به نفسم از بین رفته کامل رفتم سفر که حالم بهتر بشه بدتر شد خودمو با تک تک دخترا مقایسه میکنم همش حس میکنم چاق شدم همش ایراد میزارم رو خودم تو ذهنم میگم خیلیا از من بهترن چرا نمیری با اینا دوستامم که باهاشون حرف میزنم غیر منطقی حرف میزنن میگن اون باید از خداش باشه با تو باشه همش عین دیوونه ها اینستاشو چک میکنم که چقدر دخترا قربون صدقه اش میرن نمیدونم اصلا رابطمون چجوری پیش ببرم اصلا مدل زندگیامون انگار متفاوته از یه‌طرفی از خودش خوشم اومده دلم میخواد بیشتر ببینمش‌ بیشتر باهاش حرف بزنم ولی شرایطش کارو سخت کرده برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد گلی همدیگه رو دیدید؟ خیلی دوست دارم بدونم کیهچون از اول تاپیک هات میخوندم

دیروز رفتم غروب بهش سوغاتیاشو دادم دیگه تا اخر شب باهم بیرون بودیم رفتیم پیش چنتا از دوستاش ولی هیچ حرف خاص و احساسی نزد عین یه دوست باهام برخورد کرد

رفتارش مثل قبل بود یا فرق داشت؟ بعد اینکه همون اول سوغاتی دادی؟

از دفعه اخري كه ديده بودمش سرد تر بود شايدم بخاطر جايي كه بوديم معذب بود نميدونم اره اولش دادم خيليم ذوق كرد و تشكر كرد

از دفعه اخري كه ديده بودمش سرد تر بود شايدم بخاطر جايي كه بوديم معذب بود نميدونم اره اولش دادم خيليم ...

گفتم شاید از سوغاتی خوشش نیومده بود که مثل اینکه دلیل دیگه ای داشته

نه كلا ادم متوقع ايي نيست تو اين چيزا يه كار كوچيك براش خيلي ارزشمنده ولي نميدونم چرا همچين كرد

به قول خودت شاید معذب بود تو اون فضا 

نمیدونم حالا صبر کن ببین چی میشه خدا بزرگه

خيلي ذهنم درگيره رفتارشه هر چي جلوتر ميريم بدتر ميشه انگار

دچار نشخوار فکری شدی عزیزم 

اما یه پیشنهاد بهتر نیست بهش پیام بدی و مثلا بگی مثل اینکه زیاد حالت اوکی نبود و فلان چیزی شده 

و پیشنهاد دوم پیج دکتر سارا مقدم رو حتما دنبال کن پشیمون نمیشی خیلی متفاوته من از طریق ایشون تونستم عزت نفسم رو بالا ببرم و فقط به خاطر پیج مفید ایشون میرم اینستا

دچار نشخوار فکری شدی عزیزم اما یه پیشنهاد بهتر نیست بهش پیام بدی و مثلا بگی مثل اینکه زیاد حالت اوکی ...

پيجي كه بهم گفتي فالو كردم عزيزم ممنون ولي بنظرم بايد فرصت بدم اون بياد سمتم تا من