2777
2789
عنوان

شوهرم میگه آشغال زیاد تولید می‌کنی

1071 بازدید | 59 پست

از اول زندگی همیشه آمار آشغالای خونه رو داره

اینکه چند وقت یه بار چقدر آشغال میبریم بیرون

همیشهههه و هزاران بار هی بهم میگه وااای چه خبرهههه این همه آشغااال

اوایل هیچی نمیگفتم، ولی واقعا به ستوه اومدم الان، مثلا تهه ته‌دیگه قابلمه رو میخوام بندازم دور دو ساعت سخنرانی میکنه که وااای چه خبرته چرا اتقدر آشغال تولید میکنی تو هیچی بلد نیستی تو زن زندگی نیستی اعتراف کن که بلد نیستی

یه بار سر همین قضیه واسه ناهارش به مقدار برنج ریختم یکمشو از همون ته‌دیگ قابلمه، شبش اومد گفت این چی بود دیگه سیر نشدم، ظرفشو باز کردم دیدم ته‌دیگشو نخورده 

یا مثلا ناهار امروز براش یه ظرف کوچیک بورانی گذاشتم بودم ببره سرکار، همونو نصفه خورده بود آورده بود خونه و نذاشته بود یخچال، بعد موقع شام یهو رفت ظرفشو دراورد گفت میخوام بخورمش، گفتم بابا مسموم میشی اون دیگه خراب شده باید بریزی دور، چندین ساعته از یخچال بیرون مونده

گفت واااای تو چقدر آشغال تولید میکنی

گفتم بابا بخدا من الکی چیزیو دور نمیریزم خب غذایی که خراب شده رو نباید خورد خرج دوا درمون بیشتر از اون مقدار میشه، گفت نه تو نباید بذاری هیچی خراب بشه باید همه چیو به اندازه بذاری

آخه مگه من کف دست بو کردم بدونم هر روز آقا چیو چقدر دقیق میل میکنه

بخدا بابت استفاده از سطل آشغال هم بهم عذاب وجدان میده، خیلی خسیسه

من تازه کمتر از ۱ ساله اومدم سر خونه زندگی خودم، تجربه‌ام کمه دارم تمام تلاشمو میکنم که اندازه‌ها دستم بیاد ولی بابت یه نصف ظرف کوچیک هم بازخواست میشم

امشب هر چی از دهنش درومد گفت و عربده کشی کرد گفت تو هیچی بلد نیستی

بهش گفتم بخدا من هر چقدر در توانمه دارم میذارم و تمام تلاشمو میکنم

قلبم خیلی شکسته، شاغلم و با این وجود تموم غذا درست کردنا و ظرف شستنا با منه و کمکم نمیکنه، صبح تا بعدازظهر از خستگی سر کار جونم در میاد، شب هم آقا دستور میده اینو نریز دور اونو نریز دور

اصلا چرا باید مرد تو کار من تا این حد دخالت کنه، مگه من میرم بهش میگم چرا حقوقت بیشتر نیست کمتر نیست

اه همه‌ی این اخلاقای خاله‌زنکی و خساستش مثل باباشه...

تووو رو خدا تو ازدواج در مورد خونواده‌ی طرف خوب تحقیق کنین تا مثل من بدبخت نشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خط اول خوندم اعصابم قاطی شد 

خدا صبرت بده  من حقیقتا نمیتونم تحمل کنم میشورمش پهنش میکنم کف کوچه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

همین که ب تنهایی کارای خونه رو انجام میدی و هر دو شاغلید خودش به اندازه کافی دلیل محکمی برای نارضایتی هست.

دیگه اینکه انقد گیر بده..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شوهرت مشکل داره؟

خودش که فکر میکنه فوق‌العاده‌است و خیلی حالیشه

همیشه وقتی آشغالا رو میبره خوب نگاه میکنه چیو دور ریختم فرداش میاد میگه آرههه دیدم فلان چیو ریخته بودی دوووور

به حالت بازخواست کردن

اوایل چیزی نمیگفتم ولی دیگه خسته شدم

همه ی ته مونده ها رو بزار یخچال بده خودش بخوره برا خودت یکم غذای تازه درست کن

اگ اعتراض کرد بگو حیفه آشغال تولید میشه من به معدم نمیسازه تو بخور

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

مشکلی که مامانم با من داره😑منم نمیتونم اضافه غذا که بیشتر از چندساعت بیرون مونده رو مصرف کنم مصرف آشغالم زیاده البته من میفرستم واسه مرغ و جوجه های داداشم ولی خب مامان منم همش نصیحت میکنه این کارا روزی رو کم میکنه و کفر نعمته و فلان ولی من از اول وسواس اینو داشتم نمیتونم ترک کنم

شمام اگه یخچالت جا داره بلافاصله بذار یخچال نذار حیف شه من جام کمه

چرا گوش میکنی و توجیه میکنی؟

بهش بگو باشه این هفته تو غذا درست کن هرچقدرم خواستی اشغال تولید کن تا ازت یاد بگیرم

هی هیچی نگفتی اونم شیر شده

بهش بگو مشکلت چیه همونو بگو، هی به اشغال گیر میدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یکی را میشناسم اینطوریه زنش یواشکی میریزه دور مثلا میریزه پلاستیک کدر و میریزه اما هب تو هم سعی کن رعایت کنی نه به خاطر غرهای همسر به خاطر اسراف نشدن مثلا برنح یه جوری ذرست کن ته دیگ نشه خب

من باشم غذا درست نمیکنم میگم خودت درست کن

چخبره شاغلی و خودت همه کاراتو‌انجام میدی اونم‌ایراد میگیره؟؟

من باشم میگم‌هرکی گشنشه خودش درست کنه بخوره

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA