2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهر من همینه . میومد و نمیرفت دیگه . هر وقتم می‌رفت ،، می‌گفت تو بیا خونه ما . کلا انگار با هم باشیم .... مستقیما چند بار گفتم خوشم نمیاد ، با کلی اخم و قهر حالا کمتر شده

مگه اجازه میگیرن قبلش که قبول کنم یا نه

مهمونه دیگه خودش میاد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مادرشوهر من همینه . میومد و نمیرفت دیگه . هر وقتم می‌رفت ،، می‌گفت تو بیا خونه ما . کلا انگار با هم ...

اینم همینطوره حالا با منم خوب نیست ولی میخواد شب بیاد بمونه یا من یکسره برم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

چون هر دو تنهایم خودم بهش میگم میاد با هم میریم اینطرف اونطرف مسافرت گشت و گذار 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بخدا من بهش میگم بیا نمیتونه بیاد اون دفه اومد ی هفته موند ساکت و بی آزاره بچه هام خوشحال میشن یکی ب ...

اذیتت نمیکنه؟

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
اذیتت نمیکنه؟

نه عالیه من عاشقشم خیلی پایه هست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»