2777
2789

خانومای گل چیکارا میکنین وقتایی که خسته این  که حال و هواتون بهتر شه

بیاین از قشنگیای زندگیتون بگین حال ماهم خوب شه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومای گل چیکارا میکنین وقتایی که خسته این که حال و هواتون بهتر شهبیاین از قشنگیای زندگیتون بگین ح ...

آهنگ گوش میدم

انگیزشی های شایع رو گوش دیدم.ارامش خالص میگیرم 

صبر،اوضاع ما،موجی،مصر،دل من،رفیق من،بخند،سیل ۲،یه موقع هوایی 

اینا بهترین آهنگایی هستن که واسه آرامش گرفتن کوش میدم و خیلییی تاثیر مثبت داره

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

آهنگ گوش میدمانگیزشی های شایع رو گوش دیدم.ارامش خالص میگیرم صبر،اوضاع ما،موجی،مصر،دل من،رفیق من،بخند ...

چا عالی که به ماهم معرفی کردین 🍀🥰

چیشده عزیزم

از درسام خستم حالم بده از همه بدم میاد

نمیدونم امتحان امروزو پاس میشم یا نه تازه پس فردا هم صد و خورده ای صفحه امتحان دارم 

وای دارم دیوونه میشم 

اون دوستم که هی میگفت خوش به حالت من هیچی بلد نیستم کلا یه نمره هم اشتباه ننوشته اونوقت من

وای دیگه نمیتونم واقعا

از درسام خستم حالم بده از همه بدم میادنمیدونم امتحان امروزو پاس میشم یا نه تازه پس فردا هم صد و خورد ...

میفهمم عزیزم 

فشار درسا خیلی بالاست ، ولی توکل کن انشالله میگذره این سختی ها ، یکم دیگه تعطیلاته 

شما رشتتون چیه که انقدر درساتون سخته ؟

از درسام خستم حالم بده از همه بدم میادنمیدونم امتحان امروزو پاس میشم یا نه تازه پس فردا هم صد و خورد ...

تو دانشگاه آدم هایی مثل دوست شما زیادن نادیدشون بگیر

وای اول صبح بهم میگه قشنگ معلومه جوییدی هااا خوش به حالت کاش من جای تو بودم هیچی بلد نیستم بعد اونوق ...

متاسفانه خیلی شخصیت های ناپسندی دارن این افراد