2777
2789

کار بدیه؟ وقتی یه نفر نسبت به خانوادش یه کوچولو پیشرفت داشته و هنوز داره برای پیشرفت تلاش میکنه کار اشتباهی میکنه خواستگاراش رو رد کنه که شاید بهترش بیاد؟مثلا اگه یه دانشجو پزشکی خواستگار هایی که لیسانس هستن رو رد کنه به امید اینکه شاید یکی تحصیل کرده تر و با شغل بهتر بیاد اشتباه؟چون خیلیا میگن نکن سنت میره بالا البته اینو در نظر بگیرین طرف همه چیزش به دختره و خانوادش بخوره فقط از نظر تحصیلی و شغل اینده دختره بالاتر باشه (اگه این فرضو در نظر بگیریم پسره ارتقا پیدا نکنه و کارمند معمولی بمونه)

بستگی داره اگر غیر منطقی باشه بله چون یکی از اشنا ها همین بود گفت هی رد ردم شاید بهتر بیاد الان 40 سالشه میگه به درب و داغونم راضیم کسی نمیاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره اگر غیر منطقی باشه بله چون یکی از اشنا ها همین بود گفت هی رد ردم شاید بهتر بیاد الان 40 س ...

ببخشید اشکالی نداره بدونم ایشون خانم بودن؟و اینکه پزشک بودن و رد کردن پشیمونن؟

فقط این و بگم رشته های پزشکی و پیراپزشکی بهتره با یکی مثل خودشون ازدواج کنن مخصوصا خانما 

چون اونا تو سطح و لول دیگه ای هستن و شاید خیلیا نتونن بعضی مسائل و قبول کنن و بعدا مشکل ساز شه 

ببخشید اشکالی نداره بدونم ایشون خانم بودن؟و اینکه پزشک بودن و رد کردن پشیمونن؟

بله خانم بودن 

نه نقاش بودن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب اول بگو چند سالته چون خیلی بستگی داره به سن و اینکه سال چند پزشکی هستی 

وارد بیمارستان شدید؟

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

سنت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خواهر منم دانشجو پزشکیه تا دکتری اصلا ازدواج نمیکنه حجم درسا بالاست تابستونش فقط دوهفته تعطیله دائم درگیره صبحا که میره تا ۷ شب میمونه کتابخونه دانشگاه درس بخونه دیگه زمانی برای شوهر و... نداره