کار بدیه؟ وقتی یه نفر نسبت به خانوادش یه کوچولو پیشرفت داشته و هنوز داره برای پیشرفت تلاش میکنه کار اشتباهی میکنه خواستگاراش رو رد کنه که شاید بهترش بیاد؟مثلا اگه یه دانشجو پزشکی خواستگار هایی که لیسانس هستن رو رد کنه به امید اینکه شاید یکی تحصیل کرده تر و با شغل بهتر بیاد اشتباه؟چون خیلیا میگن نکن سنت میره بالا البته اینو در نظر بگیرین طرف همه چیزش به دختره و خانوادش بخوره فقط از نظر تحصیلی و شغل اینده دختره بالاتر باشه (اگه این فرضو در نظر بگیریم پسره ارتقا پیدا نکنه و کارمند معمولی بمونه)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهر منم دانشجو پزشکیه تا دکتری اصلا ازدواج نمیکنه حجم درسا بالاست تابستونش فقط دوهفته تعطیله دائم درگیره صبحا که میره تا ۷ شب میمونه کتابخونه دانشگاه درس بخونه دیگه زمانی برای شوهر و... نداره