اگر موقع دست زدن تو یکی از سینه ها توده سفتی حس کردیم که تو اون یکی نیست سریعا به پزشک مراجعه کنیم؟
اگر تجربه ای تو این زمینه دارین بگین که توده چی بوده؟ ممکنه جز آنتومی خود سینه باشه ؟ کمی نگران شدم .
کیست هم ممکنه اینطوری باشه؟
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گاهی دکتر با لمس و معاینه تشخیص میده چیه اما سونو هر شش ماه یه بار بری بد نیست منم توده داشتم
چطوری رفع شد ؟ من مامانمم نگران شد
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
از من تو یکماه رشد کرد دکتر گفت عمل کن بفرستیم پاتولوژی خوش خیم بود برا من، اصلا نگرانی نداره سینه آنقدر کیست های متفاوت و توده های متفاوت داره که اکثرا خوش خیم هستن بری جراح یا سونو سینه متوجه میشی همه یا کیست دارن یا توده خوش خیم
از من تو یکماه رشد کرد دکتر گفت عمل کن بفرستیم پاتولوژی خوش خیم بود برا من، اصلا نگرانی نداره سینه آ ...
توده های خوش خیم خودشون دفع میشن؟ امیدوارم چیزی نباشه که نیاز به دستکاری داشته باشه
توده های خوش خیم خودشون دفع میشن؟ امیدوارم چیزی نباشه که نیاز به دستکاری داشته باشه
بعضیا آره با دارو بعضیا هم بودنشون تو سینه مشکلی ایجاد نمی کنه ، انشاالله جیزی نیست اکثر توده های خوش خیم احتیاج به عمل ندارن برا منم چون رشد کرده بود گفتن عمل کن وگرنه عمل نمیخواست
بعضیا آره با دارو بعضیا هم بودنشون تو سینه مشکلی ایجاد نمی کنه ، انشاالله جیزی نیست اکثر توده های خو ...
مرسی عزیزم برام انرژی مثبت بفرست چیزی نباشه
باور کن جیزی نیست من میگم سینه مثل ماشینه وقتی دقت می کنی می بینی ماشین چقدر وسیله داره سینه هم همینطوره آنقدر کیست ها و توده های متفاوت داره که ما تا حالا نشنیدیم