2777
2789

اینکه هزینه رفت و آمد و شهریه و خرید های اولش و ... رو بدی، خستگی راه هم یه طرف!

ولی لینکه بری باشگاه بهتره، یا بدون متقبل شدن این هزینه ها تو خونه ورزش کنی؟

قطع باشگاه خیلی بهتر از خونه س. باشگاه نزدیکت نیست که هزینه رفت و امد ندی! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد ارزش داره، آدم تا زمانی که هزینه نکنه واسش وقت نمیذاره و نظم نمیگیره. تو خونه ورزش کنید قطعا نمیتونید منظم باشید واسه طولانی مدت

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

من خودم تو خونه یوگا کار میکنم و راضیم، البته باشگاه جوش بهتره شلوغ انگیزه میگیری یه نفرم بالا سرته

‏تهش که قراره بمیریم پس بیا از هیچی نترسیم، ریسک کنیم، بدوییم، برونیم، گریه کنیم، گم بشیم، موزیکامونو گوش کنیم، بخوریم زمین، بخندیم، جریمه شیم، چک بخوریم، بریم سفر، فیلم ببینیم، کتاب بخونیم....🥂📚🌈🎧

باشگاه نزدیک ثبت نام کنی هزینه رفت و آمد نمی‌خواد یا خیلی کم هست 

اگه بدنسازی منظورته وسیله خاصی نیاز نداره قشنگم پس فقط میمونه هزینه باشگاه که اونم بین 400 تا 1 میلیون هست

و اگه بدنسازی میخوای حتما برو باشگاه چون توی خونه قطعا نمیتونی مداوم ورزش کنی و پایبند به ورزش باشی و باشگاه قطعا تاثیر بیشتری می‌زاره و بهتره 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

قطع باشگاه خیلی بهتر از خونه س. باشگاه نزدیکت نیست که هزینه رفت و امد ندی!

نه نزدیک نیست :(

ولی ما دانشگامون تو خوابگاه سالن ورزشی داره،وسیله و اینام هست

ولی چون بلد نیستم استفاده نمیکنم که آسیب نزنم  به خودم

میگم تابستون برم باشگاه حداقل یاد بگیرم روش استفادشو که سال بعد تو خوابگاه هم بتونم کار کنم.

اونجا دیگه هزینه ای هم نداره

نه نزدیک نیست :(ولی ما دانشگامون تو خوابگاه سالن ورزشی داره،وسیله و اینام هستولی چون بلد نیستم استفا ...

اره اینم خوب فکریه.. ولی یه ماری هم میتونی بکنی بری سالن ورزشی تایمی که کسی نیست. عکس بندازی از دستگاه و بزنی تو نت قطعا روش استفاده شو گفته یا اگر استاد تربیت بدنی دم دست بود بپرسی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

سلام‌میشه در مورد فزهنگیان چندتا سوال ازت بپرسم؟اسی من مصاحبه دادم اما ۳ تا سوال اشتباه جواب دادم رش ...

سلام 

اولا اینکه برات دعا میکنم به خواسته ات برسی😍🌸

بعد اینکه نگران نباش

با ۳ تا سوال چیزی نمیشه

چون فرهنگیان فقط به مصاحبه ربط نداره،

کنکور و نهایی هم هست

اگه اون دوتا خوب باشن،نگران مصاحبه نباش

من خودم بیشتر از طریق نهایی و مصاحبه بود که قبول شدم چون درصد های کنکورم اونقدر بالا نبود