2777
2789

اینکه هزینه رفت و آمد و شهریه و خرید های اولش و ... رو بدی، خستگی راه هم یه طرف!

ولی لینکه بری باشگاه بهتره، یا بدون متقبل شدن این هزینه ها تو خونه ورزش کنی؟

قطع باشگاه خیلی بهتر از خونه س. باشگاه نزدیکت نیست که هزینه رفت و امد ندی! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه 

گاهی آدم‌ها وقتی خیلی بهشون می‌چسبی و مدام دنبال توجه و حضورشون هستی، نه اینکه نزدیک‌تر بشن، بلکه بیشتر ازت فاصله می‌گیرن. این وابستگی افراطی مثل یه دیوار نامرئی بین شما و اون‌ها ساخته می‌شه؛ دیواری که هرچی بیشتر بهش ضربه بزنی و سعی کنی ازش رد بشی، بلندتر و غیرقابل عبورتر می‌شه. انگار اونا نیاز دارن که خودشون رو آزاد و نفس‌کشنده ببینن، و وقتی خیلی بهشون نزدیک می‌شی، احساس خفه شدن می‌کنن و می‌رن.از طرف دیگه، وقتی پرخاشگری و داد و فریاد می‌کنی، با عصبانیت سعی می‌کنی اون‌ها رو کنترل کنی یا واکنشی بگیری، اما نتیجه برعکس می‌شه. این رفتارها نه تنها باعث نمی‌شه که بهت نزدیک‌تر بشن، بلکه باعث می‌شه ازت بیشتر فرار کنن. چرا؟ چون آدم‌ها طبیعتاً دنبال آرامش، صلح و حس امنیت هستن، نه تنش و استرس. وقتی با داد و فریاد و عصبانیت به سمتشون می‌ری، بیشتر از همه احساس خطر می‌کنن و واکنش‌شون فرار و فاصله گرفتن خواهد بود.حقیقت اینه که گاهی بهترین راه اینه که بی‌تفاوت و بی‌اهمیت باشی. نه اینکه سرد و بی‌احساس باشی، بلکه طوری باشی که به جای چسبیدن یا پرخاشگری، خودت ارزش‌ات رو بدونی و اجازه بدی که دیگران جای خودشون رو پیدا کنن. وقتی بی‌تفاوتی یا بی‌اهمیتی آگاهانه داشته باشی، نه از سر بی‌احساسی، بلکه از سر آرامش و اعتماد به خود، می‌بینی که آدم‌ها بدون فشار و اضطراب به سمتت می‌آیند یا حداقل جای مناسب خودشون رو حفظ می‌کنن.این که همیشه بخوای کنترل کنی یا به زور نگه داری، مثل آب گرفتن توی دست‌های پر از سوراخه؛ هرچی بیشتر تلاش کنی، بیشتر از دستت می‌ره. اما وقتی آرام باشی،و بزاری هر کسی به میل خودش بیاد یا بره، اون وقت هست که روابط سالم‌تر و ماندگارتر شکل می‌گیره.پس بهتره به جای چسبیدن و پرخاشگری، کمی بی‌تفاوت و بی‌اهمیت باشی. این نه فقط باعث می‌شه آرامش خودت حفظ بشه، بلکه باعث می‌شه اطرافیانت هم احساس راحتی و امنیت بیشتری باهات داشته باشن. گاهی فاصله گذاشتن و احترام گذاشتن به فضای دیگران بهترین کاریه که می‌تونی انجام بدی.

صددرصد ارزش داره، آدم تا زمانی که هزینه نکنه واسش وقت نمیذاره و نظم نمیگیره. تو خونه ورزش کنید قطعا نمیتونید منظم باشید واسه طولانی مدت

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

من خودم تو خونه یوگا کار میکنم و راضیم، البته باشگاه جوش بهتره شلوغ انگیزه میگیری یه نفرم بالا سرته

‏تهش که قراره بمیریم پس بیا از هیچی نترسیم، ریسک کنیم، بدوییم، برونیم، گریه کنیم، گم بشیم، موزیکامونو گوش کنیم، بخوریم زمین، بخندیم، جریمه شیم، چک بخوریم، بریم سفر، فیلم ببینیم، کتاب بخونیم....🥂📚🌈🎧

باشگاه نزدیک ثبت نام کنی هزینه رفت و آمد نمی‌خواد یا خیلی کم هست 

اگه بدنسازی منظورته وسیله خاصی نیاز نداره قشنگم پس فقط میمونه هزینه باشگاه که اونم بین 400 تا 1 میلیون هست

و اگه بدنسازی میخوای حتما برو باشگاه چون توی خونه قطعا نمیتونی مداوم ورزش کنی و پایبند به ورزش باشی و باشگاه قطعا تاثیر بیشتری می‌زاره و بهتره 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

قطع باشگاه خیلی بهتر از خونه س. باشگاه نزدیکت نیست که هزینه رفت و امد ندی!

نه نزدیک نیست :(

ولی ما دانشگامون تو خوابگاه سالن ورزشی داره،وسیله و اینام هست

ولی چون بلد نیستم استفاده نمیکنم که آسیب نزنم  به خودم

میگم تابستون برم باشگاه حداقل یاد بگیرم روش استفادشو که سال بعد تو خوابگاه هم بتونم کار کنم.

اونجا دیگه هزینه ای هم نداره

نه نزدیک نیست :(ولی ما دانشگامون تو خوابگاه سالن ورزشی داره،وسیله و اینام هستولی چون بلد نیستم استفا ...

اره اینم خوب فکریه.. ولی یه ماری هم میتونی بکنی بری سالن ورزشی تایمی که کسی نیست. عکس بندازی از دستگاه و بزنی تو نت قطعا روش استفاده شو گفته یا اگر استاد تربیت بدنی دم دست بود بپرسی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

سلام‌میشه در مورد فزهنگیان چندتا سوال ازت بپرسم؟اسی من مصاحبه دادم اما ۳ تا سوال اشتباه جواب دادم رش ...

سلام 

اولا اینکه برات دعا میکنم به خواسته ات برسی😍🌸

بعد اینکه نگران نباش

با ۳ تا سوال چیزی نمیشه

چون فرهنگیان فقط به مصاحبه ربط نداره،

کنکور و نهایی هم هست

اگه اون دوتا خوب باشن،نگران مصاحبه نباش

من خودم بیشتر از طریق نهایی و مصاحبه بود که قبول شدم چون درصد های کنکورم اونقدر بالا نبود