2777
2789
عنوان

شام چی گذاشتید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جون جون فسنجون 😆😆😆😋😋😋

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

صحیح صحیح😂😂من خدایی بامیه رو ایلان ماسکم بیاره بذاره جلوم قدردانش نخواهم بود😂

🤣🤣🤣خوشمزس ک ببین گوجه رنده کن بعد سرخ کردن بامیه سیرم بزن طعمش خیلی خوب میشه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

😁😁😁😁اره یهویی ترک کردم اصلا باورم نمیشه چقدر معتاد اینجا بودم چشمام باز نشده تو سایت بودم😅😅😅� ...

خیلی از کاربرا بعد زایمان کمرنگ میشن یا کلا ترک میکنن

خودمم هنوز که پسرم سه سالو رد کرده زیاد حوصله شرکت تو تاپیکارو ندارم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته ولی خب من شوهرم فقط شب ها خونه است اونم باید برنج بخوره دیگه چند وقت بود قرمه درست نکرده بودمس ...

مثل سوهر من

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

خب شما داری برعکس میگی! صرف غذای سنگین در فصل گرما موقع ناهار که دقیقا اوج گرماست اشتباهه نه موقع شا ...

به طور کلی اگر قرار باشه وعده‌ای غذای مفصل‌تر باشه فکر کنم موقع نهار بهتر باشه. 

(از نظر چسبیدنش هم شام غذاهای برنجی به من نمی‌چسبه.)

شام سنگین و دیر هنگام کیفیت خواب رو تحت تأثیر قرار می‌ده.

خیلی از کاربرا بعد زایمان کمرنگ میشن یا کلا ترک میکننخودمم هنوز که پسرم سه سالو رد کرده زیاد حوصله ش ...

جو سایت عوض شده 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
قربونت خوب کاری کردی اینجا دیگه مثل قبل نیست

اره دقیقا متوجه شدم یکی دوروزه تاپیکا میخونم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍