2777
2789
عنوان

شام چی گذاشتید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 113 پست
اخی چه زودمن شوهرم تازه قبل اومدن درخواست شیک و پنکیک کرده😂نه میرسهمیخواد اونو بخوره بعد قرمه😂نمید ...

منم مثل شما هستم با بدبختی 2سه کیلو کم میکنم سر دو روزه برمیگرده 🥲

ما معمولا شام زود میخوریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دلمه کلم پیچ محشره🤤🤤🤤ما که دوسداریم و خوشمزس واقعا

جدی؟ پس درست کنم😁

یدونه کلم خریدم میخوام یه بلایی سرش بیارم😁🤣😍

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

درسته ولی خب من شوهرم فقط شب ها خونه است اونم باید برنج بخوره دیگه چند وقت بود قرمه درست نکرده بودمس ...

متوجه هستم.

یک ایرادی تو فرهنگ ما رخنه کرده که میزان دوستی و ارادت و عزت نهادن‌مون به اهل سفره حالا چه خانواده باشند و چه میهمان رو با چرب و چیلی و مجلل و زیاد بودن غذایی که می‌آریم سر سفره نشون می‌دیم.

در صورتی که اگر دید درستی باشه می‌تونیم یک غذای ساده و سالم رو هم با میهمان خودمون صرف کنیم و از معاشرت با هم لذت ببریم.

از وقتی مامان شدی خیلی کم میای سایت 😁

😁😁😁😁اره یهویی ترک کردم 

اصلا باورم نمیشه چقدر معتاد اینجا بودم 

چشمام باز نشده تو سایت بودم😅😅😅😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
مگه بامیه چشه باید در هر شرایطی قدر دان باشه همینکه زن خوشگلی مثله من با دستاش همچین غذایی میذارع جل ...

صحیح صحیح😂😂من خدایی بامیه رو ایلان ماسکم بیاره بذاره جلوم قدردانش نخواهم بود😂

به غذاش نمک میزنی؟

اره چون یک سال رد کرده 

قبل یه سال نمی‌دادم نمک 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

مرغ با الوقیسی که سسشه

و پلوزعفرونی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

سلام خوبی چخبر بچت چطوره قبلا خیلی تو سایت بودی😁

سلام عزیزم تو خوبی 

اره یه معتاد بودم که ترک کردم 😅😅