2777
2789
عنوان

شام چی گذاشتید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 113 پست

میخوام بامیه بخورم که کمی قند خونم بیاد پایین ولی حوصله خورشت درست کردن ندارم. تو نت املت بامیه دیدم به نظرتون خوبه🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره لوبیا پلو بذارم

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بدنسازی کار میکنی؟ بعد از چند وقت نتیجه دیدی؟

بله و حرکات ترکیبی 

بعد 11ماه ک واقعا نتیجش رو همه جوره میبینی ولی در این حینم کم کم حسش میکنی البته من داخل خونه ورزش میکنم و فشاریم ب خودم نمیارم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
الویه برای دختر ۱۰ ماهم نمی دونم چی بدم😶😶😶

کاش از سیب رمینیش برمیداشتی قبل سس زدن  با کره مخلوط میکردی می‌دادی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ما شام خوردیم ظرف هاشم شستم😅ساندویچ کتلت بود جاتون سبز

اخی چه زود

من شوهرم تازه قبل اومدن درخواست شیک و پنکیک کرده😂نه میرسه

میخواد اونو بخوره بعد قرمه😂نمیدونم این همه میخوره چرا جذب نمیشه من اب میخورم شکم میارم

نه با کلم معمولی درست کردم منتها کلا فقط دلمه برگ مو دلمهوجه فرنگی رو خیییلییی بیشتر دوست دارم

مرسی♥️یعنی خوشمزه نبود مثل دلمه برگ مو؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

صرف شام سنگین و پرچرب و دیرهضم برای شب‌ها اون‌هم در ایام گرم سال، به نظرم جالب نیست.

خب شما داری برعکس میگی! صرف غذای سنگین در فصل گرما موقع ناهار که دقیقا اوج گرماست اشتباهه نه موقع شام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شوهرم گوجه بادمجون خودم تخم مرغ آب پز،بچه هام یکیش لوبیاپلو یکیش فلافل

چرا تو با شوهرت نمبخوری؟ 

عاشق گوجه بادمجونم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
طفلی😂بامیه

مگه بامیه چشه باید در هر شرایطی قدر دان باشه همینکه زن خوشگلی مثله من با دستاش همچین غذایی میذارع جلوش انگاری شیشلیکه☺️😅

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

کاش از سیب رمینیش برمیداشتی قبل سس زدن با کره مخلوط میکردی می‌دادی

سیب زمینی پخته دارم ی دونه 

پدرم درآورده بس که اذیت میکنه تو غذا خوردن رسما حملات پنیک میشم از دستش 😔😔😔😔