2777
2789
عنوان

شوهرم کلی پول از دست داد

330 بازدید | 23 پست

من و شوهرم هر روز میریم سرکار و سگ دو میزنیم واسه یه قرون دوزار !

ولی شوهرم کلا بیخیاله !

این هفته تولدش بود همکاراش بهش گفتن شام مهمونمون کن اینم گفته باشع 

یهو شدن ۲۰ نفر و از گرون ترین رستوران شهر سفارش دادن

با مخلفات کامل و دسر و....

بعد هم ب این گفتن پولشو بزن واسه رستوران 

اینم میگه روم نشده بگم ندارم و هر چی تو حسابش بوده زده! 

واب از وقتی گفته مغزم داره میترکع !

بعد کادو تولد بهش نفری ۲۰۰ تومن دادن! 

الان هی اومد نشست جلوم غصه خورد ک اره پولو دارم رفت و خریت کردم اینا 

دیدم داره دیوونه ام میکنع اومدم تو اتاق درو بستم گفتم یکی دو روز اصلا با من حرف نزن 

پول ی ماه جون کندنمونو ریخت تو حلق مفت خورا فقط سر اینکه میگع روم نشدع بگم ندارم

هوووفففف

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خداروشکر تن تون سالمه میتونید کار کنید .

پول بدست .غصه نخور .

حالا این پول بابت شادی و تولد همسرت بوده .

خدایی نکرده خدایی نکرده ادم اگع گذرش ب دکتر و  دارو برسه باید چن برابرشو خرج کنه .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

متاسفانه شوهرت توانایی نه گفتن رو نداره و ب همین خاطر ازس سواستفاده کردن 

با این روش پیش بره زندگی رو می بازید 

بهتره روی اخلاقش کار کنه با مشاوره رفتن و کتاب خوندن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بهش حق بده 

منم بودم نمی‌تونستم بگم نمیشه ولی همین تجربه میشه براش 

چند روز پیش من رفتم یه سوپری

okf داشت از فروشنده پرسیدم قیمتشون چنده بعد فروشنده با یه حالت خاص ابروهاشو داد بالا و قیمتو گفت  مثلاً به حالتی که انگار زورت نمی‌رسه منم با اینکه نمی‌خواستم بخرم ولی مجبور شدم بخرم چون بهم برخورد حالت گفتنش

بهش حق بده منم بودم نمی‌تونستم بگم نمیشه ولی همین تجربه میشه براش چند روز پیش من رفتم یه سوپری okf د ...

ولی من باشم میگم ندارم

حالا نه به فروشنده ای ک شما ازش خریدی ولی ب همکار قطعا میگم ندارم!

ببین من خودم تو این سالای عمرم یه بار از اون رستوران غذا نگرفتم انقد گرونه و این اینحوری پولو حیف کرده