2777
2789
عنوان

شوهرم کلی پول از دست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 23 پست

اونا مقصر نیستن شوهر شما کم رو تشریف دارن

من بودم وقتی همه چی رو خورده بودن در خونه رو قفل میکردم و با خنده میگفتم خبببب مثلا 10 میلیون رو در یک حرکت خوردید نوش جان حالا 15 بذارید رو میز 

تا نمیگرفتمم ولشون نمیکردم برن

در نهایت قهر میکردن که مهم نبود

مفت حور بودن اونا هیچی ولی شوهرمم خیلی بیخیال و بی فکره 

خودمون هفت هشت ساله رستوران نرفتیم! 

ی سفر نمیریم ک خرج نکنیم ! 

بعد حقوق یه ما جفتمونو داده واسهداونا چون روش نشده! 

باورم نمیشه ب خدا 

مغزم داره میترکه از حرص

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا مقصر نیستن شوهر شما کم رو تشریف دارنمن بودم وقتی همه چی رو خورده بودن در خونه رو قفل میکردم و ب ...

منم واسه همین میگم دیگه

ب خدا موندم چ جوری روش میشه ب من بگه خرج نکن نخر و نگو بریم گردش ولی روش نمیشه ب اونا بگه این حقوق ی برج ماعه ندارم

منم واسه همین میگم دیگهب خدا موندم چ جوری روش میشه ب من بگه خرج نکن نخر و نگو بریم گردش ولی روش نمیش ...

بار بعدی تمام دوستاتو دعوت کن یک شام مفصل هم بده که دوزاریش بیفته چه حالی داری 

ضمنا کلا بند و بساط مهمونی گرفتن و رفیق اوردن و کلا جمع کن بهش بگو رفیقاتو دعوت کنی برای شام یا هرچیزی نه من نه تو 

اگرم اسرار کرد که نه باید بیان بگو اوکی اول کادوها رو باز میکنیم بعد غذا سفارش میدیم اونقدر پر رو باش که وقتی یکنفر 200 هزار تومن پول میده دو سیخ کوبیده با نصف نون بدون نوشابه بذار جلوش بخوره با یک لیوان اب 

رو بدی باختی چون مردم الان بلانسبت خیلیا دیگه دنبال مفت خوری ان 

ولی من باشم میگم ندارمحالا نه به فروشنده ای ک شما ازش خریدی ولی ب همکار قطعا میگم ندارم!ببین من خودم ...

حالا این بنده خدا تو رو پروایی گیر کرده اون ها چه لاشخورهای که نمیکن یک کارگر مگه چقدر درآمد داره برای ۲۰ نفر غذا بخره

بار بعدی تمام دوستاتو دعوت کن یک شام مفصل هم بده که دوزاریش بیفته چه حالی داری ضمنا کلا بند و بساط م ...

میدونین نفری دو میلیون پول غذا داده!!!!!! وای خدا اصلا قلبم درد میگیره یادش میفتم 

من واسه این پول مثه سگ کار میکنم از شش صب تا هشت شب! 

میدونین نفری دو میلیون پول غذا داده!!!!!! وای خدا اصلا قلبم درد میگیره یادش میفتم من واسه این پول مث ...

نفری 2 میلیون؟؟؟40 میلیون پول غذا داده؟؟یا خداااااااا 

ابجی 

هرچه زودتر بساطشو جمع کن برای همیشه و به این مهمون دعوت کردناش پایان بده 

ملت عروسی میگیرن نفری 2 میلیون شام نمیدن تازه کلی هم کادو میگیرن 

سلام حلما جان ، میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ منم شرایط شما رو دارم ولی الان ۲ ساله عقدم و به خاطر این مشکل و مشکلات جنسی اش تردید دارم که ادامه بدهم یا نه همسر من هم خیلی بی مسئولیته و خیلی هم خود ارضای و اینا داره ....

خیلی میترسم از ادامه 

حتی در صدد تامین خونه هم برنیومده...