2777
2789
عنوان

خرگوش کوچولوی اسمونیه من

99 بازدید | 5 پست

اینجا برات می‌نویسم چون دلم خیلی برات تنگ شده 

از پرنده فروشی ک رد میشدم چشم خورد بهش ی خرگوش قهوه ای شیطون بدون درنگ رفتم داخل مغازه اومد جلو دستمو لیس زد گفتم من همینو می‌خوام 

اوردمش خونه تو راه اذیت شده بود خودشو پهن کرده بود رو کارتون آوردمش خونه انقدر شیطون و فوضول بود ک روحیه کل خانواده رو شاد کرده بود 

صبح پا می‌شدیم همش شیطونی و همش از سر کولمون بالا می‌رفت تا سه روز خوب بود بعد ب اشتباه بهش شیر دادیم چون خیلی کوچولو بود فکر کردیم شاید براش خوب باشه البته خیلی کم بعد چند ساعت یکم بچم بی‌حال شد ولی همچنان شیطون بود روز بعدش حالش کاملا خوب بود اما یکم تلوتلو میخورد ماهم گفتیم حتما خوب خوب شده اون شب تا صبح نخوابیدم گفتم اگر برم در قفسو باز کنم ببینم مرده چی خلاصه ک ده بار رفتم و اومدم شیطون میومد بالا همجارو برانداز میکرد خوشحال ترین بودم کل اون روز حالش خوب بود کلی بوس بوسیش کردم نازش کردم کلیم بازی کرد اما اون شب نمی‌دونستم شاید آخرین شبی باشه ک پیشمونه صبح با کلی ذوق با جعفریه تازه اومدم در قفشو باز کردم دیدم پسر کوچولوم  افتاده وسط قفس حتی انقدر احمق بودم ک بچرو چندبار احیاش کردم هر چنددقه با هزار تا امید میومدم تو اتاق ک شاید بیدار شده باشه اما نشد دلم همیشه براش تنگ میمونه 

اون روز خیلی خودمو نگه داشتم تا شب ک جوری گریه میکردم و اشک‌ میریختم ک تا الان ک ی هفته گذشته چشام میسوزه...

خیلی دلم برات تنگ میشه پسر کوچولوی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.