2777
2789
عنوان

میگه این کار مال خراباست

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 176 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحم ی خانمی از شما کم سن تر تاپیک زده بود که پارتنرم گفته چرا عکس تولدت گذاشتی

حالا گفتم مگه لخت بودی باز بود لباست گفت نه با شال و مانتو بودم 

آدم میمونه چی بگه بخدا 

با عرض معذرت عمرتونو پای این عتیقه ها تلف نکنید 

حالا اگر گفته بود تحصیلکرده ای بگرد باز ی شغل بهتر یچیزی ولی از طرز بیانش معلومه 

عزیزم‌اینو نگو برامن محترمه.مبشه دلیل این حرفتو بدونم؟

خدایی حرف زدن خودت رو ببین کامنت ها این‌قدر رک و راست حرف زدن باز محترمانه جواب میدی 

بعد اون آقا نگذاشته نبرداشته هر چی دوست داشته گفته ... 

فرق شما زمین تا آسمونه 

نهایتش میگفت من دوست ندارم‌ دید خوبی تو جامعه و شهرمون ب این کار نیست.

محلش نده بگو حتی اگه ازدواجم کردم باتو نمیتونی تعیین تکلیف کنی الانم پدرم ایرادی نگرفته

بگو نمیخاهی برم اگه خیلی میگی مشکل داری اندازه حقوقش بده تا نرم ببین چی میگه 

آدمارو با دوست و رفیقاشون بشناس... خودش ذهن مسمومی داره به زن مطلقه به این چشم نگاه میکنه که آزاده و ...

کدوم شهری؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آره شهرمون کوچیکه ادم قحط هس و عقایدا خیلی بدی دارن درکل

بازم تا اخر عمرت تنها باشی بهتر ازینه، خدایی کم سنم نیستی الان باید بتونی منطقی تر فکر کنی و بفهمی چی غلطه چی درست

صبحم ی خانمی از شما کم سن تر تاپیک زده بود که پارتنرم گفته چرا عکس تولدت گذاشتیحالا گفتم مگه لخت بود ...

حالاتازه اینا ذوق میکنن میگن آقایی غیرت داره دوروز دیگه گذشت و بزرگ شدن میبینن عمرشون را پای کی هدردادن