2777
2789
عنوان

میگه این کار مال خراباست

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 176 پست
عشق آدمو کور میکنهچون خرجتو نمیده نظرم میده چیکارکن چیکارنکن شکاکه لولش پایینه ازت حمایت نمیکنه

لول پایین از کجا اینو متوجه شدید؟ فقط براخودم میخوام بدونم.😊

از حرف زدنش بدم اومد. اگه میگفت فلان کار پرستیژ بالاتری داره یا واسه تو مناسب تره یه حرفی. فقط و فقط ...

منظورش این بود که مطلقه ها میتونن برن آزادن ولی دخترا نه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که خرابه پارتنرته. کات کن بره  شورتشو  نن جونش میشوره بعد برای تو تعیین تکلیفم میکنه جوجه دو روزه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین کسی که شغل کاملا زنونه رو میگه مال فلاناست از نظر فکر به شدت سطح پائینهاز اون بدتر که زنای فلان ...

بیشتر اینجوری داغ میکنه که منو منصرف کنه اما تو دلش هیچی نیست.و من حس میکنم نگرانه که مبادا کسی باهام کاری کنه بهرحال فروشندگی بدلیجات فرق نداره آقاهم رفتوآمدداره مثلا میان براخانمشون چیزی بگیرن و...

بیشتر اینجوری داغ میکنه که منو منصرف کنه اما تو دلش هیچی نیست.و من حس میکنم نگرانه که مبادا کسی باها ...

خیلی کمتره نسبت مغازه های دیگه مثلا پوشاک یا هر چی

بیشتر بشناسش 

کاری با حرف اون ندارم 

ولی مردها اصولا نگاه خوبی به فروشندگی خانم ندارن به ویژه اگر خودشون هم تو کار آزاد باشن یا مغازه دار باشن

بعدم شهرتون کوچیکه و به نظرم تو شهر کوچیک این فرهنگ جا نیوفتاده که خانمها ممکنه صرفا بخاطر تفریح یا بودن تو اجتماع برن سر کار فکر میکنن حالا اومدی فروشندگی ب نون شبت محتاجی

اگر باز یه مغازه لباس فروشی بود یه غرفه بدلیجات داشت خیلی بهتره چون باز لباس فروشی بیشتر جا افتاده تازه اونم توش حرف و حدیث هست...

از طرفی فروشندگی فقط فروشندگی نیست تمیز کردن شیشه ها و جارو کشیدن مغازه و ... همه هست. که خوب به نظرم جالب نیست

سلام امروز اموزش پرورش استخدامی داره سایت الان عصر باز میشه برو ثبت نام کن این سری نیرو زیاد میخوان

خب عزیزم من پول آزمونو ندارم درضمن نخوندم کتاب هم ندارم که بخونم چطوری شرکت کنم همیطوری الکی؟

ن نیست اما بشدت جامعه و رفیقاش ذهنشو خراب کردن با کارای خرابشون و تجربه های زیادی از اطراف شنیده و ا ...

آدمارو با دوست و رفیقاشون بشناس... خودش ذهن مسمومی داره به زن مطلقه به این چشم نگاه میکنه که آزاده و... به نظر من که از همین حرفاش میشه فهمید چه آدمیه