2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ چند هست؟مشاوره انتخاب رشته خوب کلا که گرونه میدونم چند قیمتش؟ میدونی شما

کارنامه خرد چون خود مشاور اصلی مجموعه کارهای انتخاب رشته رو میکنه

اکثر جاها میدن دانشجوها انجام بدن اونها ارزون هستن

ولی مو.سسه هایی که خود مشاور اصلی انجام میده گرونتر میگیرن

خیلی مواظب باش

الان اکثر موسسات یک سالن هست تووش 20 تا دانشجو میشینن انتخاب رشته میکنن   بعد دو دقیقه میری پیش مشاور معروف و الکی امضا میکنه

هرجا زنگ میزنی حتما بپرس که خود مشاور اصلی انتخاب رشته کنه و نه دانشجو ها و پشتیبانها

بهترین مشاور کنکور کسیه که که خود مشاور شخصا کارها رو انجام بده و به دستیار و دانشجو نسپره کارها رو

حداقل سعی کنید رشته هایی که ممکنه انتخاب کنید رو بشناسید. رشته ها زیادن و کمتر کسی میرسه همه رشته های دفترچه رو خوب خوب بشناسه و البته کسی همه رشته ها رو هم معمولا انتخاب نمیکنه و دوست نداره پس حداقل رشته هایی که پرطرفدارترن یا خود فرد دوست داره رو لازمه حتما بشناسه.

پرطرفدارترین رشته های علوم تجربی صرفا اگه بر اساس رتبه های خوب قبولی بخواهیم بگیم این ها هستن: پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، فیزیوتراپی، علوم آزمایشگاهی، دامپزشکی، علوم تغذیه، پرستاری، رادیولوژی، بینایی سنجی، شنوایی شناس، هوشبری، اتاق عمل، مامایی.

در بین رشته های مهندسی هم برق، مکانیک، عمران، معماری، کامپیوتر، صنابع، نفت و شیمی پرطرفدارتر هستن.

سه رشته پرطرفدار علوم تجربی رو هم میتونیم بگیم حقوق، حسابداری و روانشناسی هستن.

هر رشته ای مزایا و معایب خاص خودشو داره. علاقه شما استعدادهای شما روحیات شما هدف شما خیلی مهمه. نمیشه نسخه کلی داد بگیم این رشته واسه همه بهترینه یا اون رشته به درد هیچکس نمیخوره. اینا برمیگرده به خود شما که با توجه به علاقه و شرایطتون کدوم رشته براتون مناسب تره. برید رشته ها رو بشناسید تو این فرصتی که مونده، وقت بزارید پرس و جو کنید، از کسانی که تو اون رشته مشغول کار هستن یا اگه دسترسی ندارید از مشاورهایی که رشته ها رو خوب خوب میشناسن و میتونن حداقل یه نیم ساعت واسه اون رشته به شما توضیح بدن مشاورهایی که آپدیت هستن اطلاعاتشون به روز هست، من متاسفانه دیدم مشاورهایی که خیلی هم پرمدعا و پرطرفدار ولی در مورد یه رشته اطلاعاتی داره به بچه ها میده که مال قبلا بوده و الان کلا عوض شده از کسی بپرسید که اطلاعاتش به روز باشه تازه باشه. منظورم اینه که سعی کنید اگه به شاغلین اون رشته هایی که میخواید انتخاب کنید دسترسی ندارید و از کسی دیگه میخوایید رشته ها رو بهتون معرفی کنه حتما حتما ادم به روز و آپدیتی اطلاعاتش مال چند سال پیش نباشه، گفتم ما تو رشته های پرطرفدار تجربی داریم قوانینی که وزارت بهداشت چند همین ماه اخیر تصویب کرده چه برسه به چند سال پیش که خیلی ممکنه یه سری چیزا عوض شده باشه، کسانی که با شک و تردید جواب سوالاتتون رو میدن اینا نمیتونن خیلی اطاعات موثقی به شما بدن. رشته ها رو برید خوب خوب بشناسید آیندتون هست مهمه.

احساساتی انتخاب رشته نکنید بدون اینکه رشته ای رو خوب خوب بشناسید بر اساس یه سری شنیده ها و جوی که مردم میدن انتخاب نکنید مگه عامه مردم چقدر اطلاعات دارن درباره رشته ها اونا هم فقط یه چیزایی شنیدن.

اینجور نیس که بگیم هر کی رتبش خوب شد الزما باید پزشکی یا دندانپزشکی یا داروسازی یا فلان رشته رو انتخاب کنه. ما هر سال داریم میبینیم که حتی رتبه های سه رقمی که میتونستن رشته های دکتری عمومی قبول بشن فیزیوتراپی رو انتخاب کردن. من رتبه تک رقمی سراغ دارم اصلا پزشکی و دندان نرفته، مثلا رفته داروسازی. به هر حال این کاملا بستگی به شما داره که تو کدوم رشته میتونید بیشتر موفق باشید و بیشتر بهش علاقه دارید، بهتره برید دنبال همون رشته. ما کم ندریم حتی تو رشته های پرطرفدار تجربی دانشجو ها همون سال اول به فکر تغییر رشته میفتن یا حتی بعضی رشته ها درسشون تموم میشه و دوباره برمیگردن کنکور میدن چون قبل از انتخاب رشته خیلی احساساتی و بدون اطلاعات کافی و بدون آینده نگری انتخاب رشته کردن. چشماتون رو خوب خوب باز کنید تحقیق کنید درباره رشته ها خدایی نکرده یه سهل انگاری الان میتونه سالها عمر شما رو تلف کنه و بعدا وارد رشته ای بشید که یا هیچ علاقه ای بهش ندارید و مجبورید تحملش کنید و اصلا ازش لذت نمی برید یا اینکه به فکر تغییر رشته و دوباره کنکور دادن بعد از چند سال بیفتید مثل خیلی از فارغ التحصیل های الان که دوباره برگشتن دارن کنکور میدن. من تقریبا هر هفته حداقل با چند نفر از خودم بزرگتر کسانی که بالای ۲۶ و ۲۷ سال سن دارن برخورد دارم که دوباره تصمیم گرفتن برگردن کنکور شرکت کنن و از اول برن یه رشته دیگه بخونن.

پس واقعا دقت کنید در انتخاب رشته و اصول انتخاب رشته رو یاد بگیرد و وقت بزارید.

مشاور انتخاب رشته خوب یا مرکز انتخاب رشته خوب رایگان کسی سراغ داره؟

توی دنیا چیزای مجانی یا به درد نخور هستن! یا دزدی!!!
چرا باید بهترین مشاور انتخاب رشته بیاد بشینه کلی برات وقت بزاره اونم مجانی

حالا رایگان رایگان هم نه ولی کم بگیره مشاور انتخاب رشته خوب شون

توی شهرستانها دانشجوها ارزون میگیرن ولی معروفها هزینه مشاوران انتخاب رشته کنکور شون بالاست معمولا

مرکز مشاوره انتخاب رشته کارنامه خرد 

مرکز مشاوره انتخاب رشته دکتر نکویی

مرکز مشاوره انتخاب رشته دکتر دیبازر

مرکز مشاوره انتخاب رشته دکتر باباخانی

مرکز مشاوره انتخاب رشته دکتر یعهقوبی

مرکز مشاوره انتخاب رشته دکتر همت یار

اینها معروفهای تهرانن 

حالا رایگان رایگان هم نه ولی کم بگیره مشاور انتخاب رشته خوب شون

سیب ترش 

هفتصد

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

دکتر مهدی باباخانی خوبه خودش انجام میده صفر تا صد کارها رو

پشتیبان و دستیار و اینجور چیزها را نداره ولی قیمتشم از بقیه بالاتره

هم کامپیوتری انجام میده هم دستی ترتیب میکنه شسته و رفته انتخابها رو تحویلت میده