2777
2789

دوستان من ی ساله با پسر داییم نامزدم (عقد نیستیم) هیچ چیزی براش اهمیت نداره بدون اینکه فکر کنه هرحرفی دلش میخاد بهم میزنه عرضه کار کردن داره ن ماشین داره ن خونه چون ازبچگی عاشقش بودم قبولش کردم

همش دنبال رفیق بازی هول بازیه فکر میکنه با این کاراش خیلی گنگه به من بی محلی میکنه توی جمع بی احترامی میکنه میگه نمیخام زیاد بهت رو بدم پرو نشی عرضه هیچ کاریم نداره حتی پول تو جیبشو خودم میدم  بهش میگم رفتارتو درست کن وگرنه نامزدیو بهم میزنم میگه تخمشو نداری بهم بزنی 

چون میدونه من یبار نامزدیمو بهم زدم باز بخوام بهم بزنم کلی حرف پشتمه تو شهر کوچیک زندگی میکنم

نمی دونم چیکار کنم دوس دارم دکمشو بزنم ولی از ابروم میترسم

از این نمی‌ترسی ی عمر میخوای با همچین ادمی زندگی کنی ول کن حرف مرددمو مگ بخاطر مردم زندگی میکنی چ کاریه زندگیت جهنم نکن از من گفتن پشیمون میشی

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این نمی‌ترسی ی عمر میخوای با همچین ادمی زندگی کنی ول کن حرف مرددمو مگ بخاطر مردم زندگی میکنی چ کا ...

میخام بزارمش کنار ولی نمی تونم تو شهر کوچیک زندگی میکنم برا خانوادهمم سخته چون من یبار قبلا نامزد کردم وبهم زدم

میخام بزارمش کنار ولی نمی تونم تو شهر کوچیک زندگی میکنم برا خانوادهمم سخته چون من یبار قبلا نامزد کر ...

خودتو نجات بده همینو میتونم بگمت

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

سلام قبلا با شخصی نامزد کردی سر چی بهم زدی؟

هیچی همین پسرداییم کاری کرد بهم خورد

گفت عاشقتم خودم میخامت منم بااون تموم کردم

نامزد قبلیم هیج مشکلی نداشت همه چی تموم بود

هیچی همین پسرداییم کاری کرد بهم خوردگفت عاشقتم خودم میخامت منم بااون تموم کردمنامزد قبلیم هیج مشکلی ...

نمیشه ب نامزد قبلیت برگردی و با پسر دایی ت بهم بزنی؟

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
هیچی همین پسرداییم کاری کرد بهم خوردگفت عاشقتم خودم میخامت منم بااون تموم کردمنامزد قبلیم هیج مشکلی ...

ینی الکی بهم زدی؟🥲 اون بیچاره چی ؟ 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️