2777
2789
عنوان

نامزد می دونه نمی تونم باهاش تموم کنم هرکاری دلش میخاد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 80 پست
با چ رویی برگردم چقد التماسم میکرد ولی من بهش گفتم نمیخامتبخدا همه چی داشت خوشی زده بود زیردلم

حیف کاش این کارو نمیکردی حتما دلش سوخته، ولی این اقا روهم بگذار کنار ،توکل بخدا شاید نامزد قبلیت دوباره اومد سراغت شاید هنوز بفکر تو هست

وا. چه اشتباه بزرگی. کسی نبود بزنه دهنت

همه میگفتن نکن کیو میخای ول کنی برا چی 

همه التماسم میکردن که زندگیمو خراب نکنم اشتباه کردم

همین خانواده ام التماسم میکردن گفتن زندگیتو خراب نکن ولی گوش نکردم عشق کورم کرده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه عمر زجر کشیدن و تحمل کردن، یا اینکه یه بچه بی گناه بیاد و غصه اونم بخوری یه عمر تحقیر بشی و خوشی نکنی. از اینا نمیترسی؟ فقط ابرو؟ مگه خلاف شرعه که ابروت بره نامزدی برای همین شناخته دیگه. کسی که بخواد حرف بزنه همیشه میزنه به خاطر حرف ملت میخوای همیشا زجر بکشی؟ 

بخاطر ابروم

مردم ب ۴۵ سالهها میگن پیر 

ب همون ۴۵ ساله بمیره میگن آخی جون بود چقد

الان همه پشتت میگن اولیه بهتر بود این ی لاقبا چی بود قبول کرد فک کردی تو فامیل تعریف شوهرت میکنن خیررر میگن این چیه قبول کرده 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
تو شهر کوچیگ باشه خب عقد ک نیستین بعدشم تو خونوادت ب کسی بگو راحتی باش کمی بگو نمیسازم باش همه چی بگ ...

خانواده ام میگفتن انتخاب خودت بوده همه چیزشم به جون بخر حق نداری باز بخای بهم بزنی

همه میگفتن نکن کیو میخای ول کنی برا چی همه التماسم میکردن که زندگیمو خراب نکنم اشتباه کردمهمین خانوا ...

عشق که نه. فریبت داده. و الان می بینه راه هات بستس این کارو میکنه. فکر کنم معتادم باشه. اگه بتونی غیر مستقیم به قبلی برگرد غیر مستقیم بهش برسون

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خانواده ام میگفتن انتخاب خودت بوده همه چیزشم به جون بخر حق نداری باز بخای بهم بزنی

چی بگم والا زندگی خودت عزیز نظرم گفتم ار خودت مهم تر چیزی ندون

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

میخام بزارمش کنار ولی نمی تونم تو شهر کوچیک زندگی میکنم برا خانوادهمم سخته چون من یبار قبلا نامزد کر ...

این چه حرف مسخره ایه... ده بار دیگه هم نامزدی رو بهم میزدی الانم بهم بزن چیکار داری به مردم... دهن گشاد بعضیا هیچ وقت بسته نمیشه هرچقدر هم ربطی بهشون نداشته باشه 

خودتو نجات بده همین

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

اره شنیدم گل میشکه ی چن باری پیش خودم سیگار میکشه

چون این رفتارا رو که گفتی فهمیدم. این اصلا به دردت نمی خوره. تنهایی و حرف مردم خیلی بهتره. نهایتش نتونستی تحمل حرف مردمو کنی می ری یه شهر دیگه یا تهران برای کار و زندگی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

این چه حرف مسخره ایه... ده بار دیگه هم نامزدی رو بهم میزدی الانم بهم بزن چیکار داری به مردم... دهن گ ...

خانوادهم خیلی تعصبین

نامزدمم میگه تو  بهم بزن یکاری میکنم کسی سمتت نیاد دیگه 

یکبار برای همیشه تموم کن این رابطه چ این آدمه سمو.ده سال دیگه همین عشقه الانتم دیگه نداری.آدما که نون و عشق نمیخورن.پول میخوان،احترام میخوان،آسایش میخوان،محبت میخوان

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
چون این رفتارا رو که گفتی فهمیدم. این اصلا به دردت نمی خوره. تنهایی و حرف مردم خیلی بهتره. نهایتش نت ...

بخدا حرف مردم ذره ای برام مهم نیس برا خانوادهم مهمه

تو ی سال نامزدی باهاش کل موهای سرم سفید شد همش عصبیم