2777
2789
عنوان

نامزد می دونه نمی تونم باهاش تموم کنم هرکاری دلش میخاد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 80 پست

وقتی می بینی اینقدر داره اذیتت میکنه حرف مردم چه اهمیتی داره باهاش تمام کن که اینقدر مطمئن نباشه وپررو بشه،حرف یکعمر زندگیه شوخی که نیست اگه میبینی ادمی هست که درست بشو نیست الان تمام بشه بهتره تا بعدا زیر یک سقف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم از زندگیت حذفش کن ،با این آدم مدام کشمکش خواهی داشت،همه آدما وقتی کسی رو دوست  داشته باشن یه تلاشی  می کنند،سعی می کنند کاری کنند که طرف رو به خودشون جذب کنند ،بهش احترام میزارن ،ولی توی پسر دایی شما برعکسه

به نظرم بعدا هم که ازدواج کنی میگه تو دیدی من از اول هم همین بودم حالا  هم عوض نمیشم ،باید بسوزی و بسازی 

الان عقد هم نیستی و جداشدن خیلی راحت تره ،ولی بعدا اگر بخوای طلاق بگیری دردسرش بیشتره 

وای ظلم نکن در حق خودت بخاطر حرف مردم. خانوادت هیچی نمیگن؟ کار کنه یا چیزی؟ الان این رابطه چه آرامشی ...

خانوادهم سختشونه باز بخام بهم بزنم میگن به فکر ابروی ما نیستی

میخام بزارمش کنار ولی نمی تونم تو شهر کوچیک زندگی میکنم برا خانوادهمم سخته چون من یبار قبلا نامزد کر ...

تو شهر کوچیگ باشه خب عقد ک نیستین بعدشم تو خونوادت ب کسی بگو راحتی باش کمی بگو نمیسازم باش همه چی بگو مشورت کن بگو الان برم خلاص شم از دستش بهتر هر چیزی رو باید اولش جلوش بگیری 

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

خانوادهم سختشونه باز بخام بهم بزنم میگن به فکر ابروی ما نیستی

جلوشون وایسا بگو فرداهابادوتابچه اسیربشم وطلاق بگیرم بهتره یاالعان که تعهدی بهش ندارم

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

با چ رویی برگردم چقد التماسم میکرد ولی من بهش گفتم نمیخامتبخدا همه چی داشت خوشی زده بود زیردلم

ب حرف من گوش کن من مطمنم هنوزمممم منتظر تونه 

بهش بگو اشتباه کردم و فلان خوشبختی تو چنگته دختر 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
با چ رویی برگردم چقد التماسم میکرد ولی من بهش گفتم نمیخامتبخدا همه چی داشت خوشی زده بود زیردلم

وا. چه اشتباه بزرگی. کسی نبود بزنه دهنت 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عشق کجابود الان ازش متنفرم ب زور دارم تحملش میکنمهمه موهای سرم سفید شد

برای چی داری تحملش می کنی شما که عقد نکردی 

بهم بزن و اگر میشه به نامزد قبلیت برگرد ،اگر هم نمیشه چند وقت صبر کن ان شاءالله بهترین ها میان خواستگاریت  

با این آدم تو جوانی پیر میشی چون به نظرم تعهدی نداره