2777
2789
عنوان

نامزد می دونه نمی تونم باهاش تموم کنم هرکاری دلش میخاد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی همین پسرداییم کاری کرد بهم خوردگفت عاشقتم خودم میخامت منم بااون تموم کردمنامزد قبلیم هیج مشکلی ...

عقل نداری واقعا متاسفم واست که بخاطر حرف اون حرومزاده نامزدیتو بهم زدی 

یعنی من اگه یه زن زشت ابله رو بودم و پنج تا بچه قد و نیم قد داشتم و لنگ نون شبم بودم یک لحظه هم با این عتیقه نمی موندم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

عزیزم مردم چندتا چندتا شوهر میکنن تو میخوای نامزدی بهم بزنی میگی زشته ؟اصلاااا نامزدی برای آشنایی دیگه عقد هم که نکردین 

بهم بزن 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

بخدا حرف مردم ذره ای برام مهم نیس برا خانوادهم مهمهتو ی سال نامزدی باهاش کل موهای سرم سفید شد همش عص ...

خانواده اول ناراحت میشن. ولی دعا کن از خدا بخاه کمک کنه. و خانوادت کمی تحمل داشته باشن. خوب الانم ناراحت نشن فردا خدا نکرده بچه هم داشته باشی خیلی برات سخت میشه. و تو 40 سالگی خدا نکرده سکته میکنی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عقل نداری واقعا متاسفم واست که بخاطر حرف اون حرومزاده نامزدیتو بهم زدی

گولشو خوردم 

بچگی کردم مثل چی پشیمونم 

نامزد قبلیم بهم گفت منو فروختی به کی حتی اونم میشناختش چ ادم لجنیه میگفت باورم نمیشه بخاطر این قیدمو زدی

خانواده ام چقد میگفتن نکن به حرف هیشکی گوش نمیدادم

هیچی براش مهم نیسهرچی بش میگم بریم مشاوره زیربار نمیره

بعنوان کسی ک ی بچه دارم

ببین مردی ک از الان اینطوره با تو

دیگه بعدها نیخواد چکنه؟

یا یکی ازدواج کن طرف خوب باشه کیف کنی بخدا

الان زیر بار نمیری بخداا بعد فردا میاین ناله میکنین ک ازدواج بده بده

ازدواج با مرد ش عااالیه بخدا بشرطی ک جشمتو باز کنی

اگر ب حرف من گوش میدادی خوشبختی بیخ گوشت بود ک خوب تو درگیر حرف مردمی پس حداقل دعا میکنم بهتر بشه هم ...

حتی اگه بهم بزنم نامزد قبلیم برنمیگرده مگه مغز خر خورده باز برگرده 

گولشو خوردم بچگی کردم مثل چی پشیمونم نامزد قبلیم بهم گفت منو فروختی به کی حتی اونم میشناختش چ ادم لج ...

خود کرده رو خدبیر نیست

ولی عیب نداره

بزرگترین ظلم آدم ب خودش اینه ک خودشو حیف کنع

برگرد ب خانوادت بگو اشتباه کردم.بهتر تا اینکه ی آس و پاس ازت باج بگیره

یعتی چی ک تو خرجشو میددییی؟ ببخشید اضافه هستی؟

یک لحظه نمون تو این رابطه با توصیفاتی ک خودت داشتی البته

خانوادهم خیلی تعصبیننامزدمم میگه تو بهم بزن یکاری میکنم کسی سمتت نیاد دیگه

از قدیم میگن سنگ. بزرگ نشونه نزدنه..... هارتوپورت زیاد میکنه ولی موقع عمل کاری نمیکنه... هیچ نترس... خانوادت هم یه مدت نهایت باهات سرسنگین... این سرسنگینی صد شرف داره به زندگی با همچین مردی که تهش پشیمونیه

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨