یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرم مهر پارسال میرفت ، مهرامسالم میرهپارسال ۱۱ میلیون و نیم بودیعنی امسال ۴۰ میلیونه!؟
دقیقا منم از یکی12 تومن شنیدم از یکی هم 8 تومن یکی تو تاپیکم نوشته 40 میلیون :/
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
نه بابا همیشه گرون تر میگنیادمه سال ماهم گرون تر میگفتنمن اون موقع حق کتاب و پشتیبان رو حدف میکردم ف ...
بنظرت ی نفر و 2 بار بورسیه میکنن؟
😐😐من پارسال از ۲۰مهر تا آخر خرداد ازموناشو ثبت نام کردم۶تومن شد😐😐
خداوکیلیییی؟ دوازدهمی بودی؟