2777
2789

یعنی چی چ خبرههههه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم مهر پارسال میرفت ، مهرامسالم میره

پارسال ۱۱ میلیون و نیم بود

یعنی امسال ۴۰ میلیونه!؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

نه بابا همیشه گرون تر میگن

یادمه سال ماهم گرون تر میگفتن

من اون موقع حق کتاب و پشتیبان رو حدف میکردم فقط میرفتم ازمون خیلی کمتر میشد

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خواهرم مهر پارسال میرفت ، مهرامسالم میرهپارسال ۱۱ میلیون و نیم بودیعنی امسال ۴۰ میلیونه!؟

دقیقا منم از یکی12 تومن شنیدم  از یکی هم 8 تومن یکی تو تاپیکم نوشته 40 میلیون :/ 

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
نه بابا همیشه گرون تر میگنیادمه سال ماهم گرون تر میگفتنمن اون موقع حق کتاب و پشتیبان رو حدف میکردم ف ...

بنظرت ی نفر و 2 بار بورسیه میکنن؟

😐😐من پارسال از ۲۰مهر تا آخر خرداد ازموناشو ثبت نام کردم۶تومن شد😐😐

خداوکیلیییی؟ دوازدهمی بودی؟

بنظرت ی نفر و 2 بار بورسیه میکنن؟

نمیدونم راستش

اگه شرایط مالیش واقعا بد باشه شاید

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید