2777
2789
عنوان

شوهر های شما هم اینجورین

68 بازدید | 6 پست

دیشب یه جا شنیدم می گفت بزارین از همون اول که نامزد می کنین توقعتون بالا باشه و اگر نه شوهره بفهمه توقع پایینه بعدا یه چیزه گرون هوس کنی اگه پولش رو هم داشته باشه می گه : تو به این چه حرفا که همچین چیزی گرون می خوای؟

من که ازدواج نکردم هنوز و نزدیک ۲۰ سالمه ولی می خواستم شما ها هم تجربتون رو بگین 

و جدا هیچ حس ازدواج و علاقه ای به ازدواج ندارم ولی با خانوادمم دیگه نمی تونم زندگی کنم نمی کشم😭

بستگی به شخصیتش داره نه شوهر من این شکلی نیست ببینه قناعت میکنم بیشتر هوامو داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من تو مجردی انقد لباس خریده بودم که عقده لباس خزیدن نداشتم و واسم (( رسم خرید عروس)) خیلی زاخار بود دوس نداشتم برم پیراهن و پالتو و لباس و هزارتا لبلس زیر بخرم واسه چندسال ..و همه میگفتن طرف ال مبسه بل میشه

ولی حب نخریدم (پولشم بود)) و خدارشکر اصن شوهرم اونجور نبود الان هرچی بخام میگ باش و هیچوقت معنی کلمه زن ازج و مرج و خرج رو نفهمیدم🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم با آدم فرق داره. من همیشه قد توان همسرم ازش توقع دارم، ولی خودش از هیچ خرجی برای من دریغ نمی‌کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خب یعنی مشکلی نداره از همون اول ساده بگیره آدم؟توقع طرف نمی ره پایین؟

میگم بستگی به ادمش داره یه سری این شکلی ان که شما گفتی یه سری ها نه برعکس اتفاقا میفهمن زنشون قناعت میکنه بیشتر هواشو دارن مثلا شوهر من چون میدونه من تو فشار نمیذارمش مثلا بریم چیزی بخریم میگم حالا یه جنس معمولی بگیر میگه نه اقا بهترینش بیارید گرون ترینش میگیره منم تو چیز های مختلف کنار میام مثلا اگر نداره میگم عیب نداره ولش کن سخت نمیگیرم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه هرکس یه جوریه نمیشه گفت همه این مدلی هستن مثلا من خودم خیلی اهل حساب کتاب و رعايت کردنم بعد یه وقتایی بیرون میریم دلم یه چیز میخواد و به نظرم گرون میاد نمیخرم شوهرم میگه تو فلان جا رعایت کردی حالا حقته دیگه اینو بخری و مجبورم میکنه بخرمش. موارد این مدلی زیاد بوده