2777
2789
عنوان

شما باشید با خونتون اینکارو میکنید

113 بازدید | 12 پست

ما تو شهرستان که نیم ساعت با شهر فاصله داره یه خونه داریم که زمینش ۲۰۰متره که ۱۴۰ مترش خونس و۶۰ متر حیاط بالا هم یه اتاق ساختیم وکابینت کاشی کمد دیواری وهمه چیز داره و۲۰ سال ساخته ولی کابینت وکمد دیوارشو ۴سال میشه زدیم وواقعا خونه خوب ودلبازیه شهرستانمون هم جای خوبیه ولی از شهر دوره نیم ساعت 

حالا ما میخوایم خونه رو بفروشیم بنظرم ۶میلیارد در میاره تو شهرک های اطراف شهر که ده دقیقه با شهر فاصله داره یه زمین مسکونی بخریم که دقیقا هم اندازه زمین شهرستان بخریم ویه آپارتمان که فوقش ۱۰یا ۱۲ سال ساخته شهرک هم واقعا جای خوبیه واحد هم داره واسه شهر

یعنی با پول خونه یه زمین مسکونی هم اندازه خونه خودمون بخریم وبقیه هم یه آپارتمان که زمینم بعدش بسازیم

واون شهرک هم پیشرفتش بیشتره وخونه های اندازه ما قیمتش اونجا بیشتره

بنظرتون کاره درسته آره یانه با دلیل بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم من آره ملک شما بیست سال ساخته کلنگی حساب میشه چند سال دیگه باید بکوبی از نو بسازی ولی اینجوری بفروشی هم زمین داری هم اپارتمان پول دستت اومد زمینو بساز

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
بنظرم من آره ملک شما بیست سال ساخته کلنگی حساب میشه چند سال دیگه باید بکوبی از نو بسازی ولی اینجوری ...

ما هم همینو میگیم 

مثلا میگیم زمینو بخریم آپارتمانم بخریم زمین دقیقا اندازه خودمون ۵سالی تو آپارتمان بشینم بعد آپارتمانو بفروشیم یه خونه دوطبقه که زیرش مغازس بسازیم

ولی از پشیمونی میترسیم 

پول نداریمفقط با پول خونه میشهتو این خونه هم خودمون میشینم میگیم بفروشیم یه زمین بخرین بقیش هم آپارت ...

اها فکر کردم باز سرمایه دارید 

تا حدودی کار خوبیه ولی بعدش پول دارید که زمین بسازید ؟

اگه اره ،که خیلی خوب میشه

😐🤷🏻‍♀️
ما هم همینو میگیم مثلا میگیم زمینو بخریم آپارتمانم بخریم زمین دقیقا اندازه خودمون ۵سالی تو آپارتمان ...

من باشم همین کار میکنم زمین خونه پشیمونی نداره عزیزم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...