2777
2789
عنوان

چجوری یکی رو پیدا کنم😅

123 بازدید | 19 پست

دوستان من ۲۲ سالمه و تا این سن نه هیچچچ د.و.س.ت. پسری داشتم و نه حتی با کسی حرف زدم خواستگارم ندارم

همیشه دوست داشتم بین ۲۲ تا ۲۵ سالگی ازدواج کنم ولی نمیدونستم وضعیتم قراره اینجوری کویر باشه😅

قیافم معمولیه و خانواده بسیار سختگیری دارم به طوری که بابام اگه بفهمه با کسی دوست شدم احتمالا کتک شدید و حتی ق.تل :)

ولی خب سنم داره میره بالا و واقعا دوست دارم با یکی آشنا بشم چون الان دیگه نمیشه به امید خواستگار سنتی تو خونه بشینم فقط حداقل برای من نمیشه چون تا این سن نداشتم

و حتی اگه بعدا هم پیدا بشه بازم دوست دارم سابقه معاشرت و دیت رو داشته باشم تا حداقل بدونم چطور باید با طرف برخورد کنم اصلا من حتی حرف زدن عادی رو هم بلد نیستم 

جایی روم نشد اینا رو بگم جز این جا مرسی که هستین🤍

گفتم که بانگ هستی خود باشم اما دریغ و درد که زن بودم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلیا شبیهتن باید بری دانشگاه و سر کار و محیطایه درست و حسابی که ادمای درست حسابی بیان طرفت میتونی بگی قصدت جدیه دنبال رابطه بی هدف نیستی و همون اول با خانوادت اشناش کنی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

عزیزم خیلیا شبیهتن باید بری دانشگاه و سر کار و محیطایه درست و حسابی که ادمای درست حسابی بیان طرفت می ...

دانشگاه میرم ولی هیچی به هیچی 

یه چنتا دید برو حداقل انقد آفتاب مهتاب ندیده هم خوب نیست یعنی کافه برو مثلا ولی نزار تماس فیزیکی داش ...

منم نظرم همینه ولی آخه در همین حدم کسی بهم پیشنهاد نداده

اوضاع خرابه😂😂